detector.media
02.04.2008 12:31
ТРК «Київ» скаржиться до прокуратури на колишнього директора Валерія Ткачука
ТРК «Київ» скаржиться до прокуратури на колишнього директора Валерія Ткачука
31 березня 2008 року керівництво комунального підприємства ТРК «Київ» звернулося до столичної прокуратури із заявою, у якій повідомило про ознаки злочину в діях колишнього директора ТРК «Київ» Валерія Ткачука, повідомляє прес-служба умовного «Київського медіахолдингу».
 
У зверненні міститься прохання провести відповідну перевірку фінансово-господарської діяльності ДКП ТРК «Київ» за період керівництва Валерія Ткачука. 
 
«Фахівці Головного управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту Київської міської державної адміністрації на виконання доручення КМДА від 26 березня 2007 року провели аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності ТРК «Київ» за період керівництва Валерія Ткачука, у результаті якого виявлені численні порушення, які до того ж мали тенденційний характер та створювали умови для неефективного використання комунальних ресурсів і недоотримання грошових коштів»,  – йдеться у заяві.  
 
Зокрема, фахівці управління звертають увагу на збитковість компанії, яка мала місце, незважаючи на значні асигнування з бюджету. Окрім того, без будь-якого обґрунтування та документальних підстав керівництво підприємства надавали замовникам значні знижки за рекламні послуги у розмірі 70-90%. Вищезазначений спосіб розрахунків не був передбачений чи регламентований жодним документом, що, на думку Головного управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту, свідчить про створення минулим керівництвом ТРК «Київ» значного «тіньового сектору» в рекламному сегменті компанії. 
 
«Це бажання створити перешкоди для поновлення мене судом на посаді», – прокоментував цю заяву Валерій Ткачук, який впевненій, що незабаром буде поновленій судом на посаді директора ТРК «Київ». Відповідне рішення Оболонський райсуд ухвалив рівно рік тому.
 
«Вони говорять, що я крадій і злодій. Я можу сказати про них те саме. Але всі наші заяви будуть голослівні, а ж поки не скаже слово суд», - резюмував пан Ткачук.
 
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY