«Статус» повернувся до роботи у звичному режимі

7 Березня 2008
3586
7 Березня 2008
18:13

«Статус» повернувся до роботи у звичному режимі

3586
«Статус» повернувся до роботи у звичному режимі
Національна мережа ділових видань «Статус» продовжує роботу у звичайному режимі і підтверджує всі свої зобов’язання перед партнерами. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії «Економічна медіагрупа».
 
Нагадаємо, раніше компанія заявила про заплановану реструктуризацію мережі, однак протягом останнього тижня відбулись істотні зміни у керівництві холдингу «Медіа Інвест Груп». Вадим Войтик, який був відсторонений за рішенням президента «МІГ» Олександра Харебіна, залишився на посаді керівника проекту «Статус».
 
«Найголовнішим завданням першого півріччя було і залишається проведення «Дня інвестора» в дванадцяти українських містах. «Статус» розпочне відповідну промокампанію під гаслом «Ідеї варті грошей», - цитує прес-служба Вадима Войтика.Крім цього, ближчим часом всі видання здійснять плановий редизайн, пов'язаний із виходом у світ нового тижневика «Статус. Экономические известия. Киев». Його вихід матиме вплив і на загальний контент журналів «Статус». Днями в тестовому режимі буде започатковано технологію он-лайн аукціонів рекламних площ. Проект передбачає й інші технологічні новації. В планах на 2008 рік – продовження розвитку регіональної присутності, які вже незабаром будуть анонсовані. 
 
До медіа-проекту «Статус», що входить до холдингу Media Invest Group, належать одинадцять тижневиків ділової інформації для шести регіонів: «Восток», «Днепр», «Донбасс», «Захід», «Киев», «Юг», а також інтернет-портал status.net.ua. Видається з жовтня 2005 року. Загальний тираж: 157 500 щотижня. 
 
Також в холдинг Media Invest Group входять такі медіа: щоденна ділова газета  «Экономические известия», діловий журнал «Эксперт Украина», діловий англомовний журнал «Expert Ukraine», «Український Бізнес-Портал» (www.ubp.com.ua), Інтернет-портал izvestia.info, глянцевий щомісячний журнал «ТОП-Вещь», журнал для автомобілістів «Driver», діловий журнал для учасників металоринку «Металл», жіночий глянець «LQ». 
 
Крім того, до складу холдингу входять: рекламний sales-house MS Media, збутова компанія «СМГ» і передплатне агентство «СТАТУС». 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3586
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мысль
6048 дн. тому
Если это правда, до инвесторы Статуса спятили. По-прежнему содержать у себя в МИГе две параллельных региональных структуры одновременно - верх идиотизма. У следящих за этим конфликтом скоро съедет крыша.
ОТК
6049 дн. тому
Хотелось бы пожелать инвесторам Статуса закрыть проект и послать далеко далеко всех недовольных журналистов, равно как и в компании 7+7 Медиа, и радоваться, что природа сохранит большое количество деревьев от вырубки ради безумия бездарных авторов, готовых ради гонораров за свой бред рубить природное достояние! Да здравствует Интернет и ганьба сумасшедшим инвесторам, которые тратят бабло на блеск и нищету бумажным издателям!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду