Працівники «Статусу» передумали звільнятися

3 Березня 2008
3143
3 Березня 2008
10:23

Працівники «Статусу» передумали звільнятися

3143
Працівники «Статусу» передумали звільнятися
Колектив мережі «Статус» заявляє про те, що написані раніше низкою співробітників заяви про звільнення втратили чинність у зв’язку із начебто прийнятим засновниками рішенням про зміни у складі керівництва холдингу «Медіа Інвест Ґруп». Наводимо заяву в тому вигляді, в якому вона надійшла на адресу «ТК» від регіонального директора Волинської редакції «Статусу» Юрія Ричука:
 
Заява колективу національної мережі ділових видань «Статус»
 
Як нам стало відомо, засновники проекту «Статус» не мають наміру здійснювати кроки з раніше анонсованої деструктивної реорганізації проекту. Крім того, нам стало відомо про відсторонення від виконання обов’язків президента холдингу Олександра Харебіна і віце-президента Ірини Андрющенко та про підтвердження повноважень генерального директора ТОВ «Економічна Медіа Група» Вадима Войтика.
 
Відтак, ми вважаємо за необхідне сказати наступне:
Написані нами раніше заяви про звільнення вважаємо такими, що втратили чинність. Ми готові і далі працювати в команді «Статусу».
 
Висловлюємо подяку інвесторам проекту за розуміння, повагу до думки колективу та за прийняття справедливого рішення. Ми цінуємо виказану довіру і впевнені, що не дамо засновникам підстав розчаруватися у правильності ухваленого рішення.
 
Головною метою нашої роботи було, є і залишається видання ділових журналів «Статус», які несуть корисну цікаву та оперативну інформацію нашим читачам, допомагають розвитку та росту українського бізнесу в регіонах. Будемо й далі виконувати усі поставлені завдання чесно, професійно і з максимальною повагою.
 
Колектив проекту «Статус»
29 лютого 2008 року
 
Разом із тим, як повідомив «ТК» піар-менеджер «Медіа Інвест Груп» Павло Берест, поки що офіційних документів, а відтак і офіційної інформації про зміни у складі керівництва холдингу немає. Нагадаємо, як повідомив «ТК» віце-президент «Індустріальної групи» (компанії, яка керує активами «Індустріального союзу Донбасу», зокрема й ТОВ «Медіа Інвест Груп) Олександр Пилипенко, питання конфлікту у мережі «Статус» мало розглядатися на нараді 29 лютого.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3143
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тарас грень
5901 дн. тому
ну что сказать - поздравляю "статус". а теперь вам работать и работь и еще раз работать! удачи! молодцы
Телекритиці
5901 дн. тому
Отар, я розумію велику "любов" Статусу до Ірини Андрющенко, і те, що текст подано в оригіналі, але вона все ж АндрЮщенко :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду