Вадим Войтик став заступником гендиректора «Галицьких контрактів»

9 Лютого 2009
18102
9 Лютого 2009
16:40

Вадим Войтик став заступником гендиректора «Галицьких контрактів»

18102
Вадим Войтик став заступником гендиректора «Галицьких контрактів»
Вадим Войтик став заступником генерального директора із регіональних проектів і дистрибуції видавничої групи «Галицькі контракти». Про це «Детектор медіа» повідомили у компанії.
 
За словами президента ВГ «Галицькі контракти» Володимира Чепового, таким чином компанія робить крок у напрямку системної побудови дистрибуції та роботи в регіонах. Вадим Войтик називає своїм завданням виведення роботу з партнерами у регіонах на новий якісний рівень, змінити принципи співпраці з роздрібними мережами, передплатними агентствами та логістичними компаніями, а також регіональне просування.
 
Раніше Вадим Войтик працював генеральним директором компанії «Економічна медіагрупа» та шеф-редактором проекту «Статус» («Медіа інвест груп»). Нагадаємо, спроба звільнити пана Войтика спричинила конфлікт у компанії, що призвів до зміни топ-менеджменту холдингу «МІГ».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18102
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наталия
5562 дн. тому
Полностью согласна с Анастасией, Вадим действительно достоин этого!! Далеко не все знают о его работоспособности и профессиональных качествах...И кстати, с дворника может получиться отличный бухгалтер, и некоторые шеф-редакторы понимают больше в дистрибуции, чем многие специалисты в этой области...Успехов в новом деле!!:))
proff
5562 дн. тому
Я приветсвую группу поддержки Войтыка на сайте:) О его проф.качествах ничего сказать не могу. Знаю только, что Контракты в регионах поддерживались Контрактами за месяц (на мой взгляд удачная идея). Любые ошибки Чепового и Войтика спишут или на кризис, или на недостаточное финансирование. Кстати, насколько я понимаю Ч.еще и директора по маркетингу в прошлом году, тоже своего поставил. Исходя из этого Ч и его команда идет по принципу, свои кадры на ключевые позиции. Посмотрим теперь, на действия учредителей. После первых двух волн ТНс (например)
Чепофоб
5563 дн. тому
А Чеповий таки розібрався, куди Войтика поставити. Я вже чекав, що появляться "Контракты.Регионы". І "Контакти. Прайс-листи." Були ж поползновєнія. а так - думаю далекоглядно. Тим більше в умовах кризи. Київ ГК не накормить, принаймні старими методами.
Регионал
5563 дн. тому
Ребята, че злорадствуете? Подождите немного. Даже "Статус" с его болле чем слабыми статьями и то порвал регионы. Ну помял.... :-) А намного болле умные Контракты в областях тупо не знают. Потому бойтесь - наконец-то в регионы с Киева идет кто-то, кто их знает.
винничанин
5563 дн. тому
Ну не знаю ребята. Может вы Войтика лучше знаеете, потому вам и виднее. А у нас Статус читали. Потому чо был он - шеф выписывал, прайсы безплатно приносили, продавался (ну не знаю - в киосках стоял точно). А Контракты только и слышал, что в контексте Тигипка.
Анастасия
5563 дн. тому
А я считаю, что Войтик как никто, достоин этого места :) Так держать, Вадим!!
догадостный
5563 дн. тому
Для proff. А что там смотреть - тем же чем и остальные начинания упомянутых персонажей. Шумом при старте, средним уровнем развития и обычным концом (помешали, не дали, фарс-мажор от кризиса - выбирай любое). Ставлю банку пива =)
гы_гы
5563 дн. тому
а когда это "шеф редакторы" стали хоть что то понимать в дистрибуции????? может еще дворника бухгалтером нанять?????
proff
5563 дн. тому
У...понятно...и как все грустно. Убрать специалиста и поставить приятеля:( Ну-ну посмотрим, что станет с дистрибьюцией
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду