Холдинг «Медіа Інвест Груп» випустив журнал «Статус. Экономические известия. Киев»

31 Березня 2008
31245
31 Березня 2008
12:23

Холдинг «Медіа Інвест Груп» випустив журнал «Статус. Экономические известия. Киев»

31245
Холдинг «Медіа Інвест Груп» випустив журнал «Статус. Экономические известия. Киев»
31 березня вийшло перше число журналу «Статус. Экономические известия. Киев». Журнал, випущений ЗАТ «Економічні відомості», яке входить до холдингу «Медіа Інвест Груп», позиціонує себе як журнал для столичних підприємців.
 
Тижневик «Статус. Экономические известия. Киев», що містить 64 сторінки формату А4 та окремий зошит «Прайс-листи», виходитиме накладом 25 тисячі примірників. Ціна у роздріб – 5 гривень.
 
 «Статус. Экономические известия. Киев» должен стать статусным атрибутом жизни для представителей среднего и малого бизнеса. Впервые у этой категории деловых людей будет свой журнал, созданный и работающий целевым назначением для них - социально-активных, предприимчивых представителей среднего класса. Он всегда на их стороне: он их помощник и советчик, а тем самым – консолидатор и рупор», - цитує прес-служба «МІГ» головного редактора нового видання Ірину Федоришин.
 
Як повідомляє прес-служба, «Статус. Экономические известия. Киев» стане контент-моделлю для регіональних видань мережі «Статус. Економічні відомості», а його верстка буде використана для всіх видань групи з середини квітня 2008 року. Окремі рубрики, присвячені маркетингу, менеджменту та інноваціям, дублюватимуться в усіх виданнях мережі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31245
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду