detector.media
03.03.2008 10:23
Працівники «Статусу» передумали звільнятися
Працівники «Статусу» передумали звільнятися
Колектив мережі «Статус» заявляє про те, що написані раніше низкою співробітників заяви про звільнення втратили чинність у зв’язку із начебто прийнятим засновниками рішенням про зміни у складі керівництва холдингу «Медіа Інвест Ґруп». Наводимо заяву в тому вигляді, в якому вона надійшла на адресу «ТК» від регіонального директора Волинської редакції «Статусу» Юрія Ричука:
 
Заява колективу національної мережі ділових видань «Статус»
 
Як нам стало відомо, засновники проекту «Статус» не мають наміру здійснювати кроки з раніше анонсованої деструктивної реорганізації проекту. Крім того, нам стало відомо про відсторонення від виконання обов’язків президента холдингу Олександра Харебіна і віце-президента Ірини Андрющенко та про підтвердження повноважень генерального директора ТОВ «Економічна Медіа Група» Вадима Войтика.
 
Відтак, ми вважаємо за необхідне сказати наступне:
Написані нами раніше заяви про звільнення вважаємо такими, що втратили чинність. Ми готові і далі працювати в команді «Статусу».
 
Висловлюємо подяку інвесторам проекту за розуміння, повагу до думки колективу та за прийняття справедливого рішення. Ми цінуємо виказану довіру і впевнені, що не дамо засновникам підстав розчаруватися у правильності ухваленого рішення.
 
Головною метою нашої роботи було, є і залишається видання ділових журналів «Статус», які несуть корисну цікаву та оперативну інформацію нашим читачам, допомагають розвитку та росту українського бізнесу в регіонах. Будемо й далі виконувати усі поставлені завдання чесно, професійно і з максимальною повагою.
 
Колектив проекту «Статус»
29 лютого 2008 року
 
Разом із тим, як повідомив «ТК» піар-менеджер «Медіа Інвест Груп» Павло Берест, поки що офіційних документів, а відтак і офіційної інформації про зміни у складі керівництва холдингу немає. Нагадаємо, як повідомив «ТК» віце-президент «Індустріальної групи» (компанії, яка керує активами «Індустріального союзу Донбасу», зокрема й ТОВ «Медіа Інвест Груп) Олександр Пилипенко, питання конфлікту у мережі «Статус» мало розглядатися на нараді 29 лютого.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY