Газета «Дело» повідомила про призначення Ілащука передчасно (ОНОВЛЕНО)

20 Лютого 2008
25102
20 Лютого 2008
13:55

Газета «Дело» повідомила про призначення Ілащука передчасно (ОНОВЛЕНО)

25102
Газета «Дело» повідомила про призначення Ілащука передчасно (ОНОВЛЕНО)
У сьогоднішньому (20 лютого) числі газети «Дело» опублікований матеріал «Первая кнопка получила нового топ-менеджера», автор якої стверджує, що Василь Ілащук уже призначений виконувачем обов'язків президента Національної телекомпанії України.
 
«Вчера днем Илащука должны были представлять сотрудникам Первого национального в качестве и.о. президента НТКУ. Но встреча не состоялась. Сам Илащук заверил, что хотя указа президента он не видел, документ уже подписан: «Я сейчас в приемной Балоги (главы Секретариата президента. — «ДЕЛО»), смогу общаться позже», — прервал разговор новый топ-менеджер», - йдеться у статті.
 
Тим часом, як повідомив «ТК» 20 лютого Василь Ілащук, Указ Президента про його призначення досі не підписаний, і коли це може статися – невідомо. До підписання Указу Василь Ілащук відмовився від коментарів. За інформацією прес-служби Президента, 20 лютого Віктор Ющенко перебуває у Франції. Начальник головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента Лариса Мудрак підтвердила «ТК», що Указ ще не підписаний.
 
За інформацією джерел «ТК» на Першому національному, окрім кандидатури Василя Ілащука, у Секретаріаті Президента розглядаються також декілька інших, і саме з цим, можливо, пов'язана затримка із призначенням в.о. президента НТКУ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25102
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OGGI
5909 дн. тому
Докаленко принаймні знав, що робить. На ящик у цій кнопці хоч можна було дивитися без нудьги більішсть часу. Звичайно ж ще багато роботи. ВОна ніколи не скінчиться. Така особливість телебачення. Але Ілщук і громадське телебачення - це нонсенс. Коли {CENSORED} (ілащуки) і {CENSORED} (шевченки) беруться за це- буде багато пафосу і пшик. Булька. А гроші ось будуть у правильних кишенях.
Телеман
5911 дн. тому
Як виявилось газета Дело була права
спостерігач
5912 дн. тому
Ілащук сам призначив своє представлення! Це справжне шоу. От вам і кандидат! Нещасне НТКУ!А Кавецька з Вібрановським втекли, бо бояться КРУ -теж позиція крадіїв.
p.s.
5912 дн. тому
поганий той конферансьє Президента, який не мріє стати Президентом
Dok
5912 дн. тому
Koнечно еще не все потяно. Еще ничего не потеряно. Может быть назначат достойного президента НТКУ...
ДОКТОР
5912 дн. тому
Это уже похоже не на манию, а на фобию. Конечно, Илащук устраивал многих, тех, кто понимает, что он ничего не понимает в работе НТКУ как одного целого механизма. Этим можно было бы воспользоваться и дальше ничего  делать вид, что работа кипит.  Главное иметь хоть какие-то позиции. Вот Кавецкая с Выбрановским их продемонстрировали. Остальные пытаются дальше дисбалансировать ситуацию на канале. Это уже психоз
пиарщик
5913 дн. тому
to: та, що проходить повз колег-непрофесіоналів еще не все потеряно, если хоть кто-то обращает внимание на реальность. Респект.
та, що проходить повз колег-непрофесіоналів
5913 дн. тому
Схоже на якусь тотальну ІлащукоМанію. Або на загострення шизофренії. Чого варто тільки те, що вчора, немов би бджоли на мед, почувши про звільнення Докаленка, на НТКУ одразу збіглися всі ледарі, звільнені за своє нічого-не-роблення. І Павлюк тут як тут у костюмі та краватці, і Скидан... А якби пан Ілащук сказав, що його призначили прем"єр-міністром? Теж повелися би всі? Справжньому професіоналові варто перевіряти інформацію, перш ніж щось робити. І що взагалі Ілащук робив в Секретаріаті? Може, узгоджував конферанс до якогось урядового концерту? (адже це - його професія). І що таке "за інформацією джерел Першого національного"? Хіба НТКУ саме призначає собі президента? Як так можна писати, панове? Привіт від колег Світланці Моголюк, газета День, авторам повідомлення інформаційної агенції Інтерфакс за 19 лютого 2008 року 16.35.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду