Разом із Докаленком НТКУ покидають Роман Вибрановський і Лілія Кавецька

20 Лютого 2008
23956
20 Лютого 2008
11:13

Разом із Докаленком НТКУ покидають Роман Вибрановський і Лілія Кавецька

23956
Разом із Докаленком НТКУ покидають Роман Вибрановський і Лілія Кавецька
Директор з виробництва публіцистичних програм Першого національного Роман Вибрановський повідомив «Детектор медіа» про те, що йде з телеканалу.
 
«Я написав заяву за власним бажанням. Маю до середини березня передати всі справи», - сказав Роман. Він зазначив, що рішення звільнитися пов’язане із звільненням президента НТКУ Віталія Докаленка. Про нове місце роботи Роман ще не думав.
 
Також, як повідомляє українська газета «КоммерсантЪ», заяву про звільнення подала піар-директор Національної телекомпанії України Лілія Кавецька. Зв’язатись із пані Кавецької для підтвердження цієї інформації «ТК» поки що не вдалося.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23956
Читайте також
05.12.2009 05:04
Олександр Якимчук, «День»
9 107
20.02.2008 18:45
Світлана Остапа
35 513
19.02.2008 12:54
Наталія Данькова
Марина Баранівська
51 754
Коментарі
25
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OGGI
5908 дн. тому
Докаленко молодець. Підняв з купи гімна той канал. ПІсля всяких СДПУшників і краснопузих. Андрійко не встиг начудиди багато. ТЕпер Іласик буде керувати. ну-ну, до перших морозів... А де концепція? Хочча б у вільній пресі надруквали, чи на сторінках лігачова-крітіка? vitalij - derzhys, vse bude OK.
вголос
5908 дн. тому
Таких "спецов" як Кавецька треба мітлою вимітати з державного каналу. Хто таку "дурну гуску" рекомендував на канал?.. Мабуть, розраховували на круговий тил.. і у Фонді "Україна 3000". Там працює чоловік Кавецької. Ото разом творили PR-стратегію Першого Національного. Яку?.. Вивішувати фото, де Докаденко в усіх козлячих ракурсах + пригріті на каналі льохи-проститутки. Під її контролем сайт каналу рекламував, найперше, другорядне. Читаєш про СМІТТЯ і думаєш - невже на каналі немає гідних тем, авторів, програм...щоб прочитав і мав бажання подивитися цю програму. Провальна робота Кавецької це урок всім - як не треба робити!.. Або ЯКИЙ імідж Національного, коли береться за справу людина, яка н і ч о г о не розуміє і не знає про НТКУ.А ще прикріше - і НЕ ХОЧЕ ЗНАТИ ! Людей, авторів, редакцій, не творить майбутнього компанії, а телеісторію - тим більше ! Таких "спецов" телебаченню не треба.
незгодній
5909 дн. тому
Найстрашніше те, що інфаркти та інсульти отримали не пенсіонери, а повні сил і здоров"я люди. Не кожен витримає хамство, зневагу і приниження.Скажете, чого терпіли таке поводження? Але чому вони мають іти з каналу, якому віддали не один рік роботи і вважають його своїм домом? Тільки через те, що якісь невігласи, як прийшли, так і підуть. як це було вже не раз...
незгодній
5910 дн. тому
...а скільки б довелося їх чекати!..Докаленко понад два роки тільки розповідав:"Ми зробимо! Ми створимо! Ми запустимо!" Геніальний проект, правдаЮ запустив - народний блокбастер "Спотикач-2" називався, носився з ним, як дурень з писаною торбою, а потім сам же з ефіру і зняв. На жондому каналі не потрібні продюсери, які десятихвилинки десять місяців запускають, а 40-хвилинні - понад рік та монтують їх по 40 годин на тиждень! Так можна було тільки на державному каналі з держбюджет бавитись, бо на комерційних добре вміють гроші лічити і цінують тих, хто вміє працювати швидко і якісно! Що більш-менш пристойного було на УТ-1 - все приватні студії робили і роблять!
Незгодна
5910 дн. тому
Шкода. А скільки ще могло бути хороших проектів... Може і будуть, але на інших телеканалах. А щодо техніки, то її ще до приходу В. так розвалили, народ (окремі програми) он досі на камерах їздить, якими московську олімпіаду знімали:-) А щодо того, що когось там до інфаркту довели. Пардон, а нафіга триматися за той перший національний, якщо вам давно на пенсію пора. журналістика взагалі-то дуже нервова професія і небезпечна. а сидіти шкарпетки в"язати можна і вдома
баба Рузя
5911 дн. тому
Кавецька,кажете, пішли?.. Боже, яка втрата, як жаль... Ха-ха ! Та вона і не приходила на канал! Інколи,правда, забігала - у проміжках між ЦУМом чи перукарнею - потримати папку. Колготки та манікюр для Кавецької важливіші за PR відділ -під неї створений. Чи ви щось чували, що той відділ робив?..Окрім прес-конференцій бебі-Докаленка?.. Н І Ч О Г О ! Про "відмиті гроші" через цей саме відділ згадувати не будемо. Людина пішла - і з кінцями. Ми не скупі.
нострадамус
5911 дн. тому
прокопчуку! Федю. тобі матраси розшивати не доведеться: краще перестань їсти пиріжки з маокм у такій кільксоті і запивати кока-колою. а тодіабет заробиш. А цн - серьйозніше за декларацію Вібрика. принаймні, для тебе!
GDF
5911 дн. тому
Та згоден, згоден з вашими перекручуваннями:) Таки дійсно: СБУ - це жарт:) А КРУ - дитячий лєпет. Кому там подяку КРУ нещодавно висловило за "хороший документальний фільм про КРУ"? Часом не Вибрановському? В жодному разі не сподіваюся на жодну структуру:) Привіт Віктору Андрійовичу:) Особисто:) А не через радників:)
Прокопчук
5911 дн. тому
Все життя цим займаюся. Я про підвищення кваліфікації. Тоді наступне питання: на фіга тоді сподіватися, що на канал прийде структура, яка імітує діяльність (КРУ) і щось вирішить із зниклими коштами? Самі собі суперечите. Хочете запросити імітаторів, щоб покарали начебто злодіїв? Погодьтеся, звучить нелогічно. А щодо говірких високопосадовців, то ту надвоє баця ворожила. Мені он радники Віктора Андрійовича таке розказують щовечора (для СБУ - це илше жарт, метафора :) ), але хто повірить. Просто ви хочете очорнити людей і будь-які докази від вас відбиваються як горох відстіни. Грішимо ми люди на суб"єктивізм. Я ж пояснив, чому вважаю наклепи на Рому безадресними і беззмістовними. Позицію я свою виклав і на цьому мабуть буду завершувати свою дискусію. А щодо того хто правий, а хто ні будемо дивитися по прес-релізах КРУ, СБУ, ФБР, НАТО, ООН і так далі. Якщо там засвітиться Вибрановський, то я готовий оприлюднити декдарацію своїх доходів включно із розшиванням старих матраців і подушок із радянськими карбованцями.
GDF
5911 дн. тому
Та, власне, до Вибрановського мені байдуже. Заспокойтесь. А щодо будь-якої "шизи" в різних структурах - диму без вогню не буває. І в простих смертних, чи то пак "лохів", терпіння гумове. Просто не терба було настільки перегинати палицю
GDF
5911 дн. тому
Ну, не баба Рузя:) А деякі говіркі вищі посадові особи НТКУ:) Ну, є ще й документи:) НУ,я й без вас знаю, чим займається в переважній більшості міліція, прокуратура та інші силові структури:) Імітацією діяльності:) Задоволені? Опустили, називається:) Підвищуйте кваліфікацію, шановний Прокопчук:)
Прокопчук
5911 дн. тому
ГДФ, всього два уточнення. Кажете продали прайм іншим, а не своїм продуктом перекриваємо. СПИТАЮ: яким продуктом перекривати? скільки було пропозицій від ппрацівників вартих уваги, але зарубаних через необ"єктивність, тощо. Ну і друге ПИТАННЯ: якщо всі так прекрасно розбираються в тому хто що і за що побудував, то чого ви заради справедливості не нашкрябаєте цидулку в СБУ, Генпрокуратуру чи Контрольно-ревізійне на предмет розкрадання коштів каналу і грабування таким чином пересічних працівників. Кажу про день теперішній, хоча ви цю тему мали б підняти в минулому, якщо це було. От тільки в цих структурах тільки віями проведуть на ваше пояснення "Мені баба Рузя розказала на лєстнічной площадкє".
GDF
5911 дн. тому
Боже, Аліса:) Та на НТКУ всі знають та відверто глузують з цих ніків Кукринікса та ін. Котрі називають інших нездарами за принципом "сам дурак". Ваш самопіар та виливання лайна на інших не приводить до хоч яких-небудь пристойних результатів.Чого ви плачете? У Докаленка квартира за гроші НТКУ на Івана Франка(здається трьохкімнатна), будиночки в США, чи ,може, спитати, за які безпроцентні кредити майже все керівництво НТКУ купляло собі машини від 50 000 долярів та квартири? Чи якого біса Док за державний кошт разом з "своїми" як Рудьковський смаляв по закордонах? Чи хоч з якогось такого"відрядження" він привіз реальний результат чи покращив продукт власне першого національного? Звісно, за такі крадені гроші і дурень би лементував , як ви.
Аліса
5911 дн. тому
А що, на НТКУ була якась охрінітєльна технічна база, що її розвалили? А щодо корпунктів - скоротили тих, хто до пуття не міг ані відео зняти, ані текст написати. Звичайно, людям не подобається, що їх скоротили. Зокрема, Івано-Франківський корпункт кілька років отримував зарплату, не праюючи. Це нормально? А як вам текст тамтешнього кореспондента для "Новин": "І бойки, і лемки і гуцули сподіваються, що з приходоим нового губернатора життя зміниться на краще"? (текст за лютий 2005 року)
знавець- Прокопчуку
5911 дн. тому
Атестація дійсно потрібна. І результати її - оприлюднити, бодай для того, аби позбутися іміджу "пияків та нездар". Бо ані пияк, ані нездара атестації не пройде - навіть прийти на неї побоїться, а новий керівник НТКУ буде точно знати - хто з тих, що ще залишилися, може працювати ефективно, а хто - ні, і тоді заміна одних працівників іншими буде логічною і обгрунтованою. І колектив буде про це знати, тож скандалів не буде. Остання атестація працівників НТКУ проводилась аж 12 років тому, і жодного справжнього професіонала не звільнили! Хоча і тоді деякі проекти закривали, але їх творцям, що пройшли атестацію, пропонували інші, і не тільки пропонували, а й давали створювати, і в ефір видавали.Думаю, жоден із працівників НТКУ, які хочуть працювати в компанії, проти атестації не буде. Але проводити її повинні люди, які заслужили ( а не вислужили!) право називатися фахівцями, яких поважають, як досвічених професіоналів. Тож не думайте, ніби це так страшно! от перевірка КРУ, та ще б з Генпрокуратурою, не завадила б, інакше потім вже наступний керівник ризикує відповідати за Докаленкові викрутаси.
GDF
5911 дн. тому
А щодо атестації - то радо прошу. Почнемо з верхів, які не знають, що монтаж - така само кропітлива праця як і зйомки. Що треба виділяти кошти на ремонт головок у списаних за сроком служби бетакамах.Інакше б на даний момент не валялись на складі 12 бетакамів, не був скорочений робочий день апаратних відеомонтажу через брак техніки та люди не маялись у пошуках технічної бази, на якій можна було б створювати власний продукт. Торгаші професіональні, продали весь свій прайм-тайм, а на власному виробництві поставили хрест.
GDF
5911 дн. тому
Ну й профі:) Якби не боялися публічного розголосу своїх справ і активізації слідаків в прокуратурі, то залишилися би на каналі і доводили, що можуть зробити щось пристойне. За тих декілька років, що вони були при владі, вони встигли розвалити технічну базу НТКУ, знищити корпункти новин по Україні, спаплюжили душі людей.Мені приводили статистику, що ця компанія за останні півтора року довела до інфаркту/інсульту 9 (!!!!!) осіб. Перевірити цю інформацію елементарно: ідете в медпункт і берете статистичні дані за роки правління Докаленка-Шевченка і, наприклад, такий самий період до цього. Гнати таких "профі" в три шия і публічно озвучити все, що вони наробили. Щоб іншим таких "подвигів" не спало на думку повторювати. Та то вони не проекти вночі творили, а думали, як бабло тирити і такси замовникам виставляти. Оце правда
Прокопчук
5911 дн. тому
Ех, мабуть це манія на каналі. Недавно і мене запитували чи беру я участь у відкатах. Не наважився зізнатися, що маю свою частку від продажу пиріжків з маку в місцевих кафе. Ще намагаюся вибити відрахування в розмірі 13 копійок з кожної проданої пляшки негазованої води, 7 копійок із кожного закупленого рулона туалетного паперу. А ще регулярно здаю в макулатуру місцеву пресу та використані листки А4. Будинок хочу побудувати. Я ПРОСТО НЕ ДУМАВ, ЩО ТАКА МАНІЯ ШИЗИ НА КАНАЛІ. дурня і всьо.
Прокопчук
5911 дн. тому
Сліпим хоч тисячу раз показуй де двері всеодно будуть лупитися в одвірок. Дискусія насправді пуста. А щодо сліз: мій покійний дідусь після трьох по сто теж починав плакати. Але не диво нікому це нещастя не принесло. А щодо Роми, то мабуть я таки пораджу йому будинок побудувати, щоб відповідало дійсності :) А потім купити реактивний літак, щоб зручно на Канари було літати. Про КРУ раджу не згадувати, бо накаркаєте і припреться атестаційна комісія, яка перевірить відповідність працюючих займаним посадам і тоді на 1800 буде на НТКУ, а тисяча дасть Бог лишиться. Може тоді канал перестане бюути УТ-1, а стане Першим, Національним.
111
5911 дн. тому
Профи то он профи, но и воровать умеет неплохо. Птому и не ушел с Шевой, что кроме УТ за такой короткий срок украсть столько бабла больше негде.
спостерігач
5911 дн. тому
Який Шевченко, такий і друзі... А Вибрановський такий "профі", що написати сюди без імені тільки й здатен. То він сам себе вважає "профі", а більше цього ніхто не бачить і підттримати не може. Такий само "профі" як і Докаленко!!!Щодо будинку, то якби не крав тут і не виймав гроші з чужих кишень, то ніколи б не будував.Все одно на сльозах людей він удачі в тому будинку не матиме.Чого йому й щиро бажаємо. Жаль тільки що КРУ його відпустить з нар.
5911 дн. тому
Згооден із Прокопчуком, Вибрановський - класний профі.Шкода, що він вирішив піти. За Андрієм Шевченком він чомусь не пішов, а ніби ж друзями були?..
Прокопчук
5911 дн. тому
Чувак, та в Роми в одній "цицьці" більше організаторських здібностей, ніж в тебе в двох кулях і гіпоталамусі разом взятих. Та й ті судячи з усього захаращені банальною невистю. А спробувати організувати ту купу телемостів із президентом, запустити і тримати на рівні програми, змушувати виходити з запою і працювати на належному рівні, по ночах готувати проекти. І ще питання: чому ви думаєте, що гроші можна заробити лише на Першому Національному. Рома до того що був безробітний? Якщо чесно то я вам співчуваю, бо ви тільки бризкати слиною вмієте. А Рома тим часом влаштується деінде, заробить грошей, добудує будинок і не буде зважати на "гієн", які тільки гавкати вміють за спиною. Чого й йому бажаю. А вам: будьте обережні - слиною колись вдавитеся, коли дізнаєтеся, що сусід 50 копійок в тролейбуксі знайшов. П.С. А Ви все життя працівником були, і ним і залишется. Бо така доля вбогих.
5911 дн. тому
Якщо не здатні купити собі квартиру, машину і збудувати будинок, то кивайте на свою бездарність і тупість, а не на Вибрановського. А такі як ви, все життя житимуть в однокімнатній хрущовці і заздрити чорною заздрістю успішним і професійним. Вибрановський себе показав професіоналом і може відповісти за кожну свою справу. Хотілося б знати, що за своє "професійне" життя зробили ви.
працівник
5911 дн. тому
Вибрановський "три цицьки" так само як і Докаленко боїться фінансової перевірки. Тому і робить ноги. Як ви вважаєте за два роки роботи на НТКУ купити квартиру, машину і будувати дім... є чого тікати? Це той рідкісний хамлюга, разом із своєю Борискою, яких тут ненавидили. І є за що.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду