Хто замість Докаленка?

20 Лютого 2008
35514
20 Лютого 2008
18:45

Хто замість Докаленка?

35514
Комітет ВР з питань свободи слова та інформації розглянув ситуацію на НТКУ. Депутати можуть рекомендувати покласти обов’язки президента на чинного віце-президента Андрія Слободяна.
Хто замість Докаленка?
20 лютого на своєму черговому засіданні Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації розглянув ситуацію, що склалась із звільненням президента НТКУ Віталія Докаленка та можливим призначенням тимчасового виконувача обов’язків керівника Національної телекомпанії.
 
Народний депутат   Едуард Прутнік  (який досі є головою Держтелерадіо) зачитав членам комітету висновок юридичної служби Держтелерадіо, у якому зазначається, що існує правова колізія в сенсі призначення керівника на посаду президента НТКУ. Законом установлено загальний порядок призначення, але відсутній механізм такого призначення у разі відсутності будь-якої зі складових зазначеного порядку, а саме – у нашому випадку -  Громадської ради НТКУ. Наводимо повний текст висновку Держтелерадіо:
 
ВИСНОВОК
щодо порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівника Національної телекомпанії України 
 
Порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівника Національної телекомпанії України врегульовано Законом України «Про телебачення і радіомовлення». 
 
Відповідно до частини третьої статті 14 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (далі – Закон) керівник Національної телекомпанії України (далі – НТКУ) призначається на посаду та звільняється з посади Президентом України за поданням Верховної ради України. 
 
Згідно з чинним законодавством України, пропозицію про звільнення з посади керівника НТКУ з відповідним обґрунтуванням готує та вносить до Верховної Ради України Громадська рада НТКУ. Крім того, кандидатуру на посаду керівника НТКУ визначає і вносить до Верховної Ради України Громадська рада НТКУ. 
 
Станом на сьогоднішній день реалізація встановлених правових норм щодо призначення на посаду та звільнення з посади керівника Національної телекомпанії України неможливе через відсутність сформованої Громадської ради НТКУ, що наділена виключним правом реалізації наведеного алгоритму. 
 
Проте звільнення з посади керівника Національної телекомпанії України можливе через застосування норм чинного трудового законодавства України, а саме статті 38 КЗпП України – розірвання трудового договору з ініціативи працівника за власним бажанням. 
 
Необхідно також звернути увагу на певну правову колізію в частині призначення на посаду керівника Національної телекомпанії України. Законом встановлено спеціальний порядок призначення на цю посаду, але відсутній механізм даного призначення в разі відсутності будь-якої складової із зазначеного порядку, а саме Громадської ради НТКУ, на яку Законом покладено обов’язок підготовки та внесення відповідного обґрунтування щодо призначення на посаду керівника Національної телекомпанії України до Верховної Ради України. 
 
Отже, у разі звільнення керівника Національної телекомпанії України за власним бажанням, призначення нового керівника у встановленому Законом порядку неможливе з наведених обставин. 
 
Єдиний варіант вирішення посталого питання сьогодні вбачається через процедуру покладання додаткових обов’язків на одного з віце-президентів НТКУ.
 
Юридична служба Державного комітету телебачення і радіомовлення
 
Як керівник органу, який є засновником Національної телекомпанії України, Едуард Прутнік роз’яснив колегам по комітету ситуацію, яка склалася на Першому національному. «Згідно із статутом Національної телекомпанії України та внутрішніми наказами, у разі відсутності керівника з будь-якої причини його обов’язки виконує один із чинних віце-президентів. Внутрішнім наказом виконувачем обов’язків призначений перший віце-президент Володимир Задорожний.  Але, оскільки він зараз перебуває у відпустці, виконання обов’язків президента НТКУ покладене на віце-президента Андрія Слободяна», - сказав Едуард Прутнік. За його словами, така ситуація не може тривати довго, тому комітет повинен якомога швидше доопрацювати законопроект про громадські ради НТКУ та НРКУ та винести його у сесійну залу ВР для ухвалення.
 
Едуард Прутнік запропонував членам парламентського комітету  зустрітись із колективом Першого національного та вислухати пропозиції працівників і, можливо, провести відкритий конкурс на посаду керівника НТКУ. «Таким чином ми отримаємо час, необхідний для створення Громадської ради. Мені дуже не хотілося б, аби ситуація вирішувалась неправовим шляхом. Адже призначення в.о. президента НТКУ людини, яка не є працівником каналу, може спричинити невдоволення колективу», - зазначив народний депутат і голова Держтелерадіо.
 
Нагадаємо, у січні 2007 року Едуард Прутнік вважав формування громадських рад НТКУ передчасним.  
 
Голова парламентського комітету Ганна Герман погодилась із пропозицією Едуарда Прутніка і запропонувала провести виїзне засідання комітету у Національній компанії України. Було запропоновано провести таке засідання вже 21 лютого, проте члени комітету проголосували за іншу дату – 25 лютого. На думку Ганни Герман, у ситуації, що склалася, важить кожна година, тому вона запропонувала негайно ухвалити з цього питання заяву – звернення до Президента України від імені Комітету з питань свободи слова та інформації.
 
«Ми повинні це зробити, оскільки бачимо, як усі медіа в державі намагаються підпорядкувати одній особі – Президенту України. Про це свідчить ситуація, яка склалася із звільненням президента НТКУ і намаганням призначити на його місце непрофесійну людину. Думаю, що ми повинні сказати своє слово та не допустити такої практики. Наскільки мені відомо, указ про призначення в.о. президента ще не підписаний, але вже з’явилась нова кандидатка», - сказала Ганна Герман.Кого вона мала на увазі, невідомо, проте джерела «ТК» у Секретаріаті Президента називають серед  тих, хто обговорюється у цьому відомстві на посаду президента НТКУ, Олександра Семирядченка, Андрія Кислинського, Тетяну Мокріді, Ірину Геращенко та Михайла Крупієвського (але кандидатуру останнього нібито вже знято з розгляду). Що ж до Василя Ілащука, то, за інформацією джерел «ТК», його від початку планували призначити тимчасовим виконувачем обов’язків  на нетривалий термін.
 
Ганна Герман також зазначила, що призначення президента НТКУ має бути публічним процесом, і в ньому повинен брати участь  Кабінет Міністрів -  як головний роботодавець.
 
На думку першого заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформації Андрія Шевченка, члени комітету сьогодні не мають права аналізувати особистості, про яких ідеться у контексті призначення в.о. президента НТКУ. Натомість вони мають дати оцінку процедурним діям. «Оголошувати конкурси ми не маємо права, оскільки немає Громадської ради НТКУ, - сказав Андрій Шевченко. – Тож усе має відбуватись у межах компетенції Держтелерадіо та Кабінету Міністрів України. Думаю, виконувати обов’язки президента НТКУ має право лише чинний віце-президент».
 
Андрій Шевченко запропонував зазначити у заяві комітету, що його члени підтримують необхідність кадрових змін на НТКУ. Едуард Прутнік додав, що слід заявити про неприпустимість поглиблення правової колізії, та запропонувати, щоб обов'язки президента НТКУ виконував чинний віце-президент. Народний депутат Микола Баграєв (БЮТ) висловився за те, щоб законопроект про громадські ради НТКУ та НРКУ був розглянутий Верховною Радою як першочерговий, а Андрій Шевченко наголосив, що чинне законодавство дозволяє вже сформувати громадські ради НТКУ та НРКУ.
 

Аби пересвідчитись у тому, що підставою для звільнення Віталія Докаленка було саме його власне бажання, «Детектор медіа» звернулась до Секретаріату Президента з проханням надати копію заяви про звільнення за власним бажанням. 20 лютого «ТК» отримала копію цього документа, зареєстрованого Секретаріатом Президента 14 лютого:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35514
Читайте також
21.05.2009 15:56
Наталія Данькова
38 193
03.06.2008 14:17
Мар'яна Ангелова
, для «Детектор медіа»
57 123
30.05.2008 16:41
Наталія Данькова
41 302
19.02.2008 12:54
Наталія Данькова
Марина Баранівська
51 754
Коментарі
30
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ура
5910 дн. тому
Граждане, скоро весна Ура!!! Л.ди, я Вас люблю, всех:) Спасибо за внимание
Пилипу
5910 дн. тому
Згоден! Насправді - тут просто суцільний вилив жовчі. Алеце все - наслідки нелюдської поведінки керівництва НТКУ. Співробітники помітили - як тільки жареним запахне - так керівництво починає гребти, нічим не гребуючи... А щодо Слободяна - то депутати можуть на нього покласти. Але і він в результаті своєї "деятьності" таке їм накладе, що й Геркл не розчистить.
Пилип з конопель
5910 дн. тому
Да прекратите собачится! Можно подумать, тут форум кандидатов в президенты НТКУ... Кстати, единственной из озвученных разумной кандидатурой был бы Крупиевский, поскольку качественный телевизионщик... Но на самом деле и он бы на этом месте сделал бы себе кормушку. Поскольку НТКУ не может в нынешнем виде не быть кормушкой. Пока есть руководящий ПАПА, пофиг, какая рада какой раде что посоветует. НТКУ - та самая шинель, из которой вышла тьма настоящих профи, но сама контора изжила себя. Первый национальный будут смотреть все только тогда, когда его менеджеры будут себе позволять класть с прибором на власть, но одновременно при этом будут 100% зависимы от публичности. Первый национальный как бренд давно пора отобрать у власти - она не способна им распорядится во благо зрителю...
дядько Федір
5911 дн. тому
Господи, невже Семирядченко прийде? Га-га-га... Пригадую, як він маніпулював на ІСТВ в сюжетах про ЦВК та роль прибічників Ющенка і самого тодішнього кандидата в президенти. Плив, відпрацював темник, а тепер от - "одумался" і в секретаріаті кар"єру продовжує... Ну, нічого скоро знову "одуматься" доведеться... Пластичний ви наш...
5911 дн. тому
Боже. как от вас всех тошнит....Будет вам - противно! Хочу услышать,что-нибудь хорошее, хоть об одном ушедшем президенте УТ-1, кто ВАС не обидел ?????????????????????????????? На моей памяти, ВЫ ВСЕХ ДЕРЬМОМ ПОЛИВАЛИ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ой не надо старых!!
5911 дн. тому
Даёшь новых:))
5911 дн. тому
Юрій Сторожук, брат Ігоря Сторожука, екс-член Нацради питань телебачення...
5911 дн. тому
ГОСПОДА ! Берегите свои нервы. Страна ждет своих давно позабытых ГЕРОЕВ!!!!
to НИКА
5911 дн. тому
А хто такий ЮРІЙ Сторожук? Може ви маєте на увазі всеж таки Ігоря Сторожука? Перш ніж щось ляпати язиком.... ІНОДІ ВАРТО ЖУВАТИ, ніж говорити ;)
to НИКА
5911 дн. тому
А ты свечку держала, когда Дока кокс употреблял? Или, может, вместе с ним? Откуда такие интимные познания о жизни Докаленко?
5911 дн. тому
А дверью то НИКТО и грюкал:))))) // 21.02.2008 15:22:13 Прекратите клоунаду. Ошибаетесь на ровном месте. И так все знают, что НИКТО и грюкал.Еще и как грюкал:) Штукатурка до сих пор летит в разные стороны. Жаль, МЧС у нас как и парламент неработоспособен. Завалы за вами разгребать
А дверью то НИКТО и грюкал:)))))
5911 дн. тому
ЭТО то Вас и бесит "Любі друзі":))))
5911 дн. тому
Один большой кипиш - и деньги найдутся. Я прекрасно знаю, чья вина в том, что денег на канале в ближайшее время не будет. Это называется САБОТАЖ и НЕПРОФЕССИОНАЛИЗМ. Лучше бы не тявкали и не злили людей больше. Знаете элементарные законы эзотерики? Обратка уже вас накрывает. Смотрите, а то и утонуть легко.
5911 дн. тому
Ну все еще увидят при ком жилось лучше. С марта закрывают "Один за всех". Официально - нет денег! На остальные проекты деньги тоже закончатся. А там и зарплата не за горами!!! В смысле закончится тоже. Думайте при ком жилось лучше:)))
Шановним працівникам:))) 2
5911 дн. тому
Счастливого пути. Можно было бы уходить не грюкая дверью. Но мы понятливые. Всяческих благ и успехов! Только ворованные деньги так же быстро улетучиваются, как и приходят. Зато вы остаетесь в памяти людей совсем не как благодетели украинского телевидения, а - напомню - совсем наоборот. ВОРЫ И БЕЗДАРИ
Шановним працівникам:)))
5911 дн. тому
"Любі друзі" не нервничайте так сильно. Будете Вы у власти НТКУ. Вернетесь в свои покинутые (год - два назад )кабинеты:))) и начнете ПЛОДОТВОРНО трудится на благо НТКУ. Вот тогда и возрадится ПЕРВЫЙ НАЦИОНАЛЬНЫЙ КАНАЛ во всей красе....... "Сельский час", снова будут радовать наш глаз и слух "ДРЕВНИЕ ВЕДУЩИЕ НОВОСТЕЙ" из прошлого столетия :)), конечно же появятся нужные политические лица на канале, возродится ВЕЛИКОЕ ток-шоу одного из бывших вице-президентов:)) Думаю фамилии называть излишне.... Пару дней назад весь медийный бомон Киева и сотрудники НТКУ в том числе, видели как вы суетилить при организации "инаугурации" Васи Илащука. Но не растраивайтесь, будет на вашей улице праздник и очень скоро. Не один "вася" так другой.... Только не спешите с инаугурацией:))) дождитесь официального, подписанного Указа. Желаем успешной и плодотворной работы на ПЕРВОМ НАЦИОНАЛЬНОМ КАНАЛЕ!:))))))))))
прораб
5911 дн. тому
КОЛЛЕГИ,пока мы тут будем друг другу в устной форме выливать свою обиду,от нашего бютжета,а точнее поданных на запуск проэктов,останется только дым.Под истерический шумок поздно вечером всё теми же ,, гениями,,начался процесс вымывания своих следов.До поздней ночи ,,трудятся,,молодая гвардия самой ,,одарённой,,дырокрысы,,Леночки Маториной ,выполняя установки его святейшества ДОКА.Почётная миссия уборки за таким зас…анцем,ей поручена второй раз,Андрюха это маленькое ,,чудо,,так же оставил для зачистки и отвода глаз-типо,я ребята чист,я не при делах,вот и своих соратников в залог оставляю.Все надеюсь помнят,как Ткачек с аппаратной вечерком выносил монтажку.Если забыли у Шерина спросите,что оталось после Канеша,и куда делись деньги на оборудование АСБ?Так вот возвращаясь к таллантлевой особе,весь свечной заводик ДХО и дизайна,был запущен ДОКОМ под выполнение его гениальных идей.Все комы были суперклассные,моторкинские пионеры за ночь клепали такое ,,кино,, что и не снилось,Вот и встаёт вопрос,что сейчас так усердно ,,творят,,докинские прислужники,и где после их ,,уборки,, искать правду,если уходя никто из руководства не то что бы передачу дел не делал,а даже положенной ежегодной инвентаризации не проводилось.Бери что хочешь,межвластие удобно для начальства.
НИКА
5911 дн. тому
Странно, почему никто не обращает внимания на то,что заява Докаленко ведь без даты!!! Ни для кого не является секретом, что при назначении на большие должности у нас принято одновременно с заявлением о приеме писать и заявления об уходе - чтобы у начальства не возникло никаких проблем в случае чего:). Вспомним, как когда-то Юрий Сторожук узнал о своем увольнении из Нацрады по собственному желанию(!) из прессы... Докаленко - точно такой же вариант!... Но, говорят, больше всего СП достали дела Виталика с коксом... Был, говорят, неадекватен - при выполнении ответственных заданий Балоги Виктора Ивановича...
Грошовий союз Прутніка-шевченка
5911 дн. тому
Повний Прутнік! Цей молодий мільйонер і похресник Януковича не лише фінансово прибив Шевченка та Кураса ще й цинічно дурить народ. Два роки Прутнік блокував створення громадської ради НТКУ а коли припекло став прихильником цього. Ганьба!
працівники
5911 дн. тому
Панове політикани! Ви не маєте права вирішувати так як вам бажається.і Шевченко А., Прутник,(мисливський, і по дерибану близький дружбан Доколенка) не кажучи вже про віців НТКУ, вже настільки викликають одразу у працівників НТКУ, що ви дочекаєтесь вибухової ситуації, яка вже давно зріє, а ви тільки підкинете багаття і тоді .... І це не погроза, а реальність. От вам список тих, кого треба в першу чергу прибрати з НТКУ: усіх, абсолютно непрофесійних віців Докаленка, їх здається 9(!), близьку подругу дружини Докаленка, вертухая Ратушняк (хай іде працювати за професією і охороняє зеків);близького дружбана екс-президента Дерюгіна- п"яницю і здирника;Р.Ткаченка- йому Докаленко купив диплом про вищу освіту у співаючого ректора. Сам Ткаченко- рідкісна {CENSORED}. Він, разом з Вибрановським( такий же як Ткаченко)і директором "Новин"Федорівим-( взагалі якесь непорозуміння) обманювали людей, позбавляли їх не тільки премій, а й того, що було призначено Кабміном, а гроші клали собі в кишеню. Посилали журналістів на зйомки "розібратися" у конфліктних ситуаціях з землею, а самі незаконно отримали землі біля Києва і тепер будують собі замки. На чиї гроші? Бондаренко М.,-колишня {CENSORED} лідера партії Зелених. Про неї взагалі ходять легенди, а профеісійність з нею ніколи не ночувала.
І це всі близьки до Докаленка за мізками люди.Зажралися вони, а ви тільки спостерігали увесь цей дерибан. А тепер схаменулися і сльозки утираєте!Абсолютно згодні з усіма висловлюваннями тут. Але жодного позитивного на кошмарне "правління профі" Докаленка і з того, ЩО
відбувалося на НТКУ!


Я
5911 дн. тому
НТКУ будет "колбасить" до тех пор, пока коесло президента не займет грамотный телевизионщик, который может сам что-то создать и показать другим как надо работать. Тогда и колектив найдет с руководством общий язык, и дисциплина будет творческая, а не палочная. как сейчас, и эфир будет не коррумпированный, а тот, который ждет от нас зритель. Что показывают так называемые "рейтинговые" каналы? Мыло, повидло, стрелялки-убивалки, российские и американские фильмы - смотреть тошно! Неужели и первый канал скатится до такого уровня? Где музыка. театр, кино, спорт? Где личности-ведущие? Все "новое" вторично, неинтересно, бездарно. Зритель забыл, где находится кнопка Первого канала на пульте. А все потому, что в последние годы канал возглавляли дилетанты и приводили с собой таких же безграмотных и невежественных заместителей, которые рьяно пытались руководить профессионалами. Какой Слободян?! Какой Задорожный?! Да кто они такие, чьи сыночки? Какое отношение они имеют к телепроизводству и по какому праву занимают свои посты и судят о том, в чем ни хрена не понимают?!!! Мне кажется, что НТКУ таакое руководство только мешает работать бесконечными указами, наказами, служебками и разными ненужными бумажками, без которых им просто не-фиг было бы делать на канале. А элементарную командировку оформить - три дня беготни по кабинетам, а потом еще и едь за свой счет и снимай на шару за 25 гривень суточных! И неизвестно, будет ли эфир. И это Державный канал?! Взорвать, затоптать и заасфальтировать этот "саркофаг" на кладбище, а не делить кресло президента НТКУ между Васей, Вовой и Андрюшей. Мальчики, откажитесь сами, зачем вам "карандаш"? Отдайте его тем, кто умеет и хочет работать!
Телевизионщик
5911 дн. тому
Народ,не надоело,вам так ,,заботиться о ,,свободе слова,,?или вы реально думаете,шо мы козлы,и будем по команде хавать вашу,,зелень,, имолчать?Справедливые ,вы нашы,не будем;ПРАВДОЛЮБИВЫЕ,вы нашы,приезжайте;ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ,вы нашы,пообщаемся;может дойдёт тогда до ПРЕЗИДЕНТА И ГЛАВ ПАРТИЙ,о каком бабле идёт торг.Почему 1000000000$ не даёт спокойно спать Адрушке с папкой,Эдичке с пацанами,Анне Кларе Розе(к стати не она ли неделю назад топая нозями кричала ,,Дока на мыло?)Видать братва взяла в долю.Так что,люби нашы,милости просим.У вас есть реальный шанс посмотреть в глаза народа НТКУ,и если не ука…етесь то поймёте,что именно мы знаем по чом свобода слова и вашу истинную сущность,НЕПРОДАЮЩИЕСЯ,вы наши!!!!
медійним нардепам
5911 дн. тому
П.Андрію! Думати варто було дещо раніше, та Ви чомусь мовчали. А якщо чинне законодавство дозволяє вже сформувати Громадську Раду - то чому всі ви й досі жодних кроків не зробили щодо її формування, а тільки зараз схаменулися? П.Ганно! Говорити про підпорядкованість мас-медіа Президентові Вам,певно,не годилося б, поки близько 10 годин ефіру на Першому Національному віддано приватній структурі, дуже близькій,як кажуть злії люди, Вашому однофракційнику п.Кінаху. Причому - прайм, щодня, на різні цільові аудиторії понад годину мовлення. Може, саме в цьому причина Вашого обурення звільненням Докаленка? Бо за його керівництва ця структура отримала стільки ефіру, скільки навіть сподіватися не могла жодна продакшн-студія? Ще не факт, що новий керівник НТКУ її посуне: поки розбереться, а там,глядь,- і домовляться! І ПР на державному каналі матиме значно більше реального впливу, аніж Президент.
Ай
5911 дн. тому
О, до речі, ще одна "правова колізія" для тлумачень юридичної служби Прутніка: всі віце-президенти як один категорично відмовляються накидати собі зашморг на шию. Тоді Прутнік надає рекомендації виконувати обов"язки одному з директорів УТ. Вони - відмовляються. І так до прибиральниць, яких досить брутально вплутали в конфлікт по депреміюванню. Отже, виконуючим обов"язки президента НТКУ за такою логікою може стати й пожежник
совести
5911 дн. тому
Прутник на пару с Докаленко не только стопорил формирование общественных советов, но,наверняка, дерибанил кое-что поматериальнее: деньги-то бюджетные на НТКУ через Гостелерадио шли!А общественный совет мог очень этому помешать благотворному для обоих сотрудничеству. Вот и весь секрет - партнера уволили, назначить могут того, с кем не договоришься, отсюда и суета, и внезапные воспоминания о законности. Слободяну же тот же Докаленко или сам Прутник может позвонить и,глядишь, еще пару-тройку месяцев сотрудничество продолжится,чай,не чужой человек,понимающий. А вы,право, удивляетесь!Все просто и понятно.
Ай
5911 дн. тому
Так це ж я просто за Слободяна хвилююся:) Мені його дружина дуже подобається, суто так по-чоловічому:) Думаю, ну чого ж воно так хоче зіпсувати своє сімейне життя через якогось ПРутніка, Ющенка, Герман, Шевченка, Докаленка та інших щурів української влади?
ой
5911 дн. тому
ну Ви, дядьку ( чи тітонько?) таке пишете! Слободян не такий дурний, як з виду, просто у нього, мабуть, відпустки немає. Всі віце-президенти раптово втомилися, а Слободян, видно, не встиг заяву написати. Але Ви не переживайте - всі документи зараз пан Толстих підписує, якого більше двох років ні до чого і близько не підпускали, а тут, бачте, згодився! Так що дарма ви Андрія Миколайовича нерозумним назвали!
совесть
5911 дн. тому
Парадокс. Прутник сам стопорил на пару с Докаленко формирование общественных советов, а теперь, находясь на грани увольнения, аппелирует к закону. Куда мы катимся?
Ай
5911 дн. тому
Нерозумна людина Слободян. Ото повісять все потім на нього та на Задорожного. Безкоштовно сир дають лише у мишоловці. І буде називатись його посада не виконуючий обов"язки, а ЦАП-ВІДПУСКАЙЛО
ой
5911 дн. тому
ой, що ж це,людоньки, робиться?! Самі пан Прутнік переживають, що колектив НТКУ може бути незадоволений! Чи не захворів часом пан Едуард, який стільки часу прикривав Докаленка і якому на колектив НТКУ завжди було глибоко начхати. А тут раптом - така турбота! Ой, не було би лиха,як людина змінилася...Чи саме Слободян потрібен, бо ще не сховали чи не все до пана Едуарда донесли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду