detector.media
20.02.2008 13:55
Газета «Дело» повідомила про призначення Ілащука передчасно (ОНОВЛЕНО)
Газета «Дело» повідомила про призначення Ілащука передчасно (ОНОВЛЕНО)
У сьогоднішньому (20 лютого) числі газети «Дело» опублікований матеріал «Первая кнопка получила нового топ-менеджера», автор якої стверджує, що Василь Ілащук уже призначений виконувачем обов'язків президента Національної телекомпанії України.
 
«Вчера днем Илащука должны были представлять сотрудникам Первого национального в качестве и.о. президента НТКУ. Но встреча не состоялась. Сам Илащук заверил, что хотя указа президента он не видел, документ уже подписан: «Я сейчас в приемной Балоги (главы Секретариата президента. — «ДЕЛО»), смогу общаться позже», — прервал разговор новый топ-менеджер», - йдеться у статті.
 
Тим часом, як повідомив «ТК» 20 лютого Василь Ілащук, Указ Президента про його призначення досі не підписаний, і коли це може статися – невідомо. До підписання Указу Василь Ілащук відмовився від коментарів. За інформацією прес-служби Президента, 20 лютого Віктор Ющенко перебуває у Франції. Начальник головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента Лариса Мудрак підтвердила «ТК», що Указ ще не підписаний.
 
За інформацією джерел «ТК» на Першому національному, окрім кандидатури Василя Ілащука, у Секретаріаті Президента розглядаються також декілька інших, і саме з цим, можливо, пов'язана затримка із призначенням в.о. президента НТКУ.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY