Роман Скрипін пішов з «РБК-Україна»

31 Січня 2008
21415
31 Січня 2008
16:35

Роман Скрипін пішов з «РБК-Україна»

21415
Роман Скрипін пішов з «РБК-Україна»

31 січня Роман Скрипін залишив посаду медіа-директора інформаційного агентства «РБК-Україна». Про це повідомив «Детектор медіа» сам пан Скрипін.

 
«Це сталось за взаємною згодою сторін, - сказав він «Детектор медіа». – Тут немає ніякої сенсації. Є лише сухе повідомлення про те, що це закінчено. Закінчилась робота, справи передані іншій людині – Дмитрові Розенфельду. Тепер я займатимусь іншою роботою. Це телебачення та нові проекти». Подробиці щодо своєї нової роботи пан Скрипін поки що не повідомляє.
 
Генеральний директор «РБК-Україна» Йосип Пінтус повідомив «ТК», що Роман Скрипін завершив свою місію на посаді медіа-директора агентства. «Ця місія полягала у популяризації РБК в Україні. Коли він прийшов до нас, агентство тільки запускалось, тривав етап становлення. Ми вдячні Романові за те, що він зробив для РБК: популяризацію і піар агентства, сприяння відкриттю прес-центру «РБК-Україна», а також те, що «РБК-Україна» зараз чують, бо наш радіопродакшн, який працює для різних регіонів – теж його заслуга. Завдання, які були на нього покладені, Роман Скрипін виконав».
 
За словами Йосипа Пінтуса, посади медіа-директора в «РБК-Україна» більше не існуватиме, а розвитком та піаром компанії займеться Дмитро Розенфельд. Також пан Пінтус повідомив «ТК», що Роман Скрипін залишатиметься його позаштатним радником.
 
Посаду медіа-директора «РБК-Україна» Роман Скрипін обіймав з серпня 2006 року. До травня 2006 року він був шеф-редактором 5 каналу, біля витоків якого стояв разом із Андрієм Шевченком та Євгеном Глібовицьким. Також із жовтня 2007 року Роман Скрипін має власну щотижневу програму на «Радіо Свобода».
 
Дмитро Розенфельд з осені 2006 року був віце-президентом Національної телекомпанії України. До його компетенції належала сфера маркетингової діяльності. Роботу на телебаченні розпочав у 1998 році, створивши і очоливши службу маркетингу і аналітики телеканалу СТБ. Викладав у Міжнародному Соломоновому університеті, консультував регіональні та національні телекомпанії, розробляв маркетингові та аналітичні проекти для телеканалів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21415
Читайте також
16.11.2009 17:21
Юліана Лавриш, для «Детектор медіа»
22 160
Коментарі
24
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Костя
5916 дн. тому
Надеюсь его появление на экране будет удачнее его провального появления в Интернете: http://5tv.com.ua
Julya
5920 дн. тому
А хто знає, чи продав вже Скрипін свою хату?
Вася
5920 дн. тому
Руководство телеанала Сити уже пригласило Скрипина вести авторскую программу про мерзких тварын...
доктор ватсон
5921 дн. тому
Братику, відсутність емоцій в ящику та житті ще не є форматом і навіть на є ознакою джентльменства. Коли на тебе дивисся в кадрі. хочецця притулити до тебе пару кіло поганої лікарської ковбаси, аби довше зберігалася. А втім, серед наших швидкороблених могилянок ще є невикритий потенціал некрофілії. Так що з Богом- аналізуй і далі наше становище (коли є що аналізувати), аби куверти видавали вчасно
Kolia
5921 дн. тому
Скрипин-это наш общий {CENSORED}. Журналист уровеня первого курса,которого додумались в эфир выпустить, а потом еще и дали порулить.Рома медиа-директор -это же анекдот.Куда катится украинская журналистика.Пора бы Скрипину сменить профессию.
tyr
5921 дн. тому
Роман, украинское тв переживет свой кризис. твое время тоже придет. всем зависникам - пошли в сад, придурки!
AmoR
5921 дн. тому
Рома, так больно ударился об пиар, что думает о читателях ТК, как о недоумках.Умник, не позорься!Ты один изображаешь сборище твоих симпатиков, но все понимают, что все симпатики это ты и есть.Займись работой хоть где-нибудь)
Сварог
5921 дн. тому
Кто би мог подумать? Ну какой же РБК без Розенфельда? Там сплошные розенфельды, дети соломоновы, мозги нам моют...
dik
5921 дн. тому
be continue... Рома, твои мытарства продолжаются?.. а ты продолжай также общаться с людьми....
Саша
5922 дн. тому
думаю, що Скрипіг знову з"явиться на 5 каналі. І Саме ним спробує керівництво підняти рейтинг телеканала
Сява
5922 дн. тому
УРА! Наконец-то Рома появится в телевизоре!! Только вот где именно?...
Вопрос
5922 дн. тому
На каком телеканале Роман будет работать и в каком качестве?
борис грызлов
5922 дн. тому
одним {CENSORED} меньше. рома - смени сферу деятельности!
нуишо
5922 дн. тому
Как в старом фильме "Женщина,которая поет" - "Уходы и приходы, приходы и уходы". Ну и ушел, ну и что?????? А кто он такой, этот ваш Скрипин? {CENSORED} в эфире и в жизни. Самовлюбленный павлин-мавлин. Создатель мифов о себе любимом. Недоученный {CENSORED}. В украинском ТВ и так лжезвезд хватает. Нашли о ком писать....
баба ната
5922 дн. тому
Романе, успіхів!!! Дуже хочеться побачити вже твої оченята на екрані. Як ведучий - ти справді кращий!
WAR
5922 дн. тому
СОГЛАСЕН. УСПЕХОВ, РОМАН!!!!!!
nora
5922 дн. тому
Скрыпин - самый лучший телевведущий в Украине. и его звездный час еще впереди. РОМА, МЫ С ТОБОЙ! ТЫ-ЛУЧШИЙ
Rulon
5922 дн. тому
Надеюсь. украинская журналистика очистится от морального {CENSoRED} Ромы Скрыпина.Спасибо РБК, что придушили {CENSORED}!
huy
5922 дн. тому
а он правда уволился? или это он решил как с пятого канала увольняться? 5 или 6 раз.......скатерью дорога в никуда
kwirtu
5922 дн. тому
Как ваааще балаболка Скрыпин мог быть медиа-директором? Залез на эту должность через голову Пинтуса и еще права качал.Полгода назад его уволили ,а он все ходил на работу и скулился.Да еще заказывал сюжеты про себя любимого и отсылал их в Москву доказывая,что нужен агенству.Хочется надеятся,что на этом позор украинскойРома избавит
5922 дн. тому
Действитель, согласен!
jack
5922 дн. тому
Рому выгнали с рбк еще в прошлом году за бестолковость и самопиар. Причем уволили в лучших традициях агентства: пришел на работу - а его уже нет :-) Во всяком случае в середине декабря Розенфельд уже работал в рбк. Как Телекритика об этом не знала - удивительно, наверное позвонили роману с комментарием, а он уже полтора месяца неработает :-).
О-О-О!!!
5922 дн. тому
Вот радость-то! И Дима Розенфельд всплыл! теперь здесь консультировать будет. В НТКУ "накерував"... непотопляемые...
JOY
5922 дн. тому
Зачем РБК столько времени держало у себя человека, который нефига не понимает в профиле работа агенства. Рома довно уже выработался, его пора было сливать еще 2005 году. А то что он уйдет с РБК было понятно еще год назад, как же он зубами держался за эту работу! Аффигеть!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду