5 канал: Усі повідомлення про звільнення чи припинення співпраці з деякими журналістами не відповідають дійсності

29 Січня 2008
14567
29 Січня 2008
13:17

5 канал: Усі повідомлення про звільнення чи припинення співпраці з деякими журналістами не відповідають дійсності

14567
5 канал: Усі повідомлення про звільнення чи припинення співпраці з деякими журналістами не відповідають  дійсності
На адресу «ТК» надійшов прес-реліз із заголовком «офіційна позиція керівництва 5 каналу». Він є реакцією на останні публікації, що стосуються закриття програми «Час» та майбутнього призначення Олександра Ткаченка. Наводимо це повідомлення повністю:
 
З огляду на недостовірні повідомлення, які останнім часом з’явились в інформаційному просторі України щодо структурних та кадрових змін на «5 каналі», керівництво каналу, враховуючи можливу спекуляцію довкола цих питань, уповноважене заявити наступне:
 
Зважаючи на ухвалені на 2008 рік стратегії та сітки мовлення, у вечірньому прайм-таймі 5 каналу передбачено новий програмний продукт, на каналі з’являться нові обличчя, нові проекти. Також частиною загального переформатування є пропозиція ключовим обличчям каналу взяти участь у створенні нових телепрограм, які б не суперечили концепції інформаційного каналу. Тому будь-які повідомлення щодо припинення співпраці, чи звільнення деяких журналістів є такими, що не відповідають дійсності.
 
Стосовно того, як 5 канал працюватиме в новому сезоні, 4 лютого буде оприлюднено плановий прес-реліз «Новий сезон «Першого Інформаційного». Будь-які інші тлумачення кадрових переміщень усередині каналу нами сприймаються, як спроби маніпуляції.
 
Щодо можливих змін у складі керівництва 5 каналу, то до офіційного підписання трудової угоди з потенційним працівником будь-яка поширена в інтернеті інформація трактується нами як чутки.
 
Базуючи свою роботу з першого дня існування на принципах прозорості та збереження демократичних стандартів, діяльність «5 каналу» і надалі залишатиметься відкритою.
 
Дякуємо за увагу до «5 каналу».
 
Прес-служба «5 каналу»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14567
Теги:
Читайте також
21.02.2008 08:59
Егор Соболев, для Kyiv Post
48 469
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5932 дн. тому
Я включал 5-й канал в основном только ради передач с Цеголко и Соболевым- если их не будет , то смотреть, честно говоря больше на 5-ом нечего. Они были запямятающимися ЛИЧНОСТЯМИ и лицом канала. Если их больше не будет-то ничего страшного- просто больше не буду смотреть 5-й... Буду смотреть Интер или ICTV.. Вот и всё. Канал умрёт для думающей и интеллигентной части общества. Останется только "5-й элемент" для экзальтированных бабушек и дедушек. Если бы знал личное "мыло" Соболева или Цеголко, то написал бы им письмо поддержки. А моё "мыло" такое info@wfs.com.ua
Глядач
5938 дн. тому
Гость . Подвійні стандарти, як і подвійна мораль, дволикість, двоязикість і дводушність, - вбивають будь-яку добру справу! Але йдеться про те, що свою дволикість, принаймні, можна ховати за вчасно вимкненим мікрофоном. Зрештою, вчіться стандартів роботи в української служби Бі Бі Сі у Лондоні.Вони, переступаючи поріг редакції, спілкуються українською мовою. Якщо хочете, назвіть - робочою мовою. Бо мова у журналіста, це - його робочий інструмент. У когось він в порядку, а в когось - брудний і занедбаний, не пошанований.Поговорив для зарплати, а потім викинув. Що ж до цілування , - не дочекаєтесь!!!!
Гость
5938 дн. тому
Глядач А яке має значення - якою мовою поза кадром говорить Дейнека? Якби він це англійською сказав - ви би у дупу його поцілували?
Глядач.
5938 дн. тому
"...на каналі з’являться нові обличчя,.." Обличчя може й з"являються, але ані інтелекту, ані елементарної грамотності у них не проглядається. Вчора ввечері, по закінченні російськомовного випуску новин, запустили рекламний ролик, а в кадрі залишилась студія. Тугузова встає, намагається відчепити мікрофон, двічі нахиляється над підлогою, потім повз неє проїжджає камера, за нею проходить оператор... А голос за кадром щось рекламує.Халтура! А чого вартий Дейнека, який щебече у кадрі українською, а коли починається сюжет і його мікрофон не вимикають, верещить в ефір "Хороший монтаж, мне нравится, хе-хе". Тьху, професіонали петеушні!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду