Олександр Ткаченко стане генпродюсером 5 каналу

27 Січня 2008
25451
27 Січня 2008
19:09

Олександр Ткаченко стане генпродюсером 5 каналу

25451
Олександр Ткаченко стане генпродюсером 5 каналу
Олександр Ткаченко найближчим часом обійме посаду генерального продюсера 5 каналу. Про це «ТК» стало відомо з власних джерел. Також відомо, що найближчим часом на каналі заплановані інші кадрові зміни. Зокрема, за інформацією «ТК», Ларисі Губіній запропонували вести програму «Час» (зараз її ведучими є Єгор Соболєв і Святослав Цеголко).
 
Нагадаємо, ця посада стала вакантною після обрання Юрія Стеця народним депутатом України.
 
Зараз Олександр Ткаченко є співвласником та головою правління ЗАТ «Одеська кіностудія», акціонером компанії «Нова студія». 25 січня «ТК» зверталась до нього із проханням підтвердити або спростувати цю інформацію, проте пан Ткаченко відмовився від коментарів.
 
Генеральний директор 5 каналу Іван Адамчук не зміг підтвердити факт призначення Олександра Ткаченка, сказавши, що, як йому відомо, переговори ще тривають.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25451
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій
5927 дн. тому
Дай Бог, щоб чутки про Ткаченка підтвердилися. Хоч зробить з 5-го пристойний канал. Я з ним працював - порядна людина і справжній фахивець.
Андрій
5929 дн. тому
Абзац! Саша в кучмо-холдингу доби "темників", коли чуки закривали 5-й, ----- і Саша на 5-му... Революція вицвітає, соболєви відцвітають, контрреволюція цвіте, порохи і ткачі процвітають. Але добре, що Саша - не топ-менеджер Громадського мовлення. До речі, де воно?!
URA
5929 дн. тому
Бегает по каналам как заец! Что и где он реализовал? НУ уж очень незаменимый работник. Уже успел бросить Одесскую киностудию, а сколько было сказано о перспективах возрождения и т.д.! Невдаха, а будет снова других поучать.
Флин
5929 дн. тому
Та гадость (в человеческом смысле), которую Ткаченко развел на Новом уже давно поселилась на 5-м. Интересно теперь, кто кого из них сожрет. Но сделаны они из одного теста. А 5 канала уже давно нет, разве только название осталось. Но врядли ради него будут убирать нынешних начальников, ведь они же никогда не менялись за все время.
EMC
5930 дн. тому
Может, это шаг перед покупкой 5-го CME? Потому, что если это не так, то тогда это значит, что СМЕ Ткача погнали. Следовательно, единственное, где он еще не проявил своих способностей набивать карманы - это 5-й. Ну-ну.
Пончо
5930 дн. тому
Після статті Ткаченка про український дубляж в кінотеатрах, він перестав для мене існувати як професіонал і як українець. Одіозний тіпок. 5 колона. Пробачте за калабмбур, але тепер він 5-му... Там, щоправда, після серії скандалів із журналістами, хороших спеців не густо. А технічна база? Ефір тримається на тому, що до 80% продукції роблять продакшени. Чим керувать? Двома поверхами на Рибальчому острові? Можна хіба шо добити решкти авторитету, ореол зухвалого мовника, і позбавити колектив комфортних умов, впустишви бацилу інтриг, шушукань і карєризму... Як це і було на Новому "во время оно". Прикро
5930 дн. тому
Куда угодно пусть идет Ткаченко, но только не в госструктуру(НТКУ) где так сильно и без него воруют
Лесь Герасимчук
5930 дн. тому
Єгор Соболєв і Святослав Цеголко, може, й занадто інколи різкі, але з власною думкою і кругоглядом. Схоже, що й справді скоро канал можна буде покинути. Новин ніяких, всі вони старі, та й ті виголошуються скоромовкою за 2-3 хв. з порушенням графіка задля вставляння реклами. "5 копійок" тримаються тільки за рахунок хисту ведучого, а давньої гостроти вже нема.
fladiuss
5930 дн. тому
Песец и Пятому:))) Как руководитель службы новостей г-н Ткаченко проявил себя весьма неоднозначно даже на взлете своей с позволения сказать КАРЬЕРЫ в ТСН. Своячество, интриги, игра только на себя... Менеджер весьма средний, корумпопригодный (договорной). В принципе - абсолютно соответствует современному этапу развития канала:) Улыбайтесь, господа, Вас е.ут:)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду