«Київська правнича компанія» не збирається втручатись в управління «Інтером»

10 Січня 2008
16175
10 Січня 2008
21:00

«Київська правнича компанія» не збирається втручатись в управління «Інтером»

16175
«Київська правнича компанія» не збирається втручатись в управління «Інтером»
ТОВ «Київська правнича компанія», якому Валерій Хорошковський передав в управління свої медіаактиви, не збирається втручатися в оперативний менеджмент групи «Інтер», хоча й не виключає такої можливості.
 
«Ми не будемо втручатися в управління «Інтером». Хоча, якщо будуть такі вказівки, то це можливо», - сказала «Детектор медіа» директор компанії Наталія Несміян, наголосивши: «Угода, яку ми уклали з Валерієм Хорошковським, особливим чином на діяльності «Інтера» не позначиться».
 
За словами пані Несміян, Валерій Хорошковський передав свої повноваження саме її компанії, оскільки «Київська правнича компанія» здійснює юридичний супровід усіх угод групи «Інтер».
 
На запитання, чи відбудуться зміни у менеджменті групи «Інтер», пані Наталія відповіла: «Думаю, що ні».
 
На прохання «ТК» Наталія Несміян назвала засновників ТОВ «Київська правнича компанія»: це компанії Trevano Pictures Limited (Нікосія, Кіпр) та Global Liga Serviсes Limited.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16175
Читайте також
09.11.2007 22:14
Михайлина Скорик
«Профиль-Украина»
26 990
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду