Володимир Грановські звільнений із посади члена правління «Інтера»

5 Листопада 2007
16681
5 Листопада 2007
10:40

Володимир Грановські звільнений із посади члена правління «Інтера»

16681
Володимир Грановські звільнений із посади члена правління «Інтера»
Володимир Грановські звільнений із посади члена правління АТЗТ «УНТК» (оператор каналу «Інтер»), повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна». Причини рішення, прийнятого наглядовою радою «УНТК», не повідомляються. Прес-служба каналу «Інтер» відмовила «Детектор медіа»  у коментарі щодо звільнення Володимира Грановські.
 
Нагадаємо, в інтерв’ю «ТК» пан Грановські пояснив своє рішення піти з «Інтера» бажанням зосередитись на власному бізнесі. У Великій Британії Володимир Грановскі є директором компанії Asquith&Granovski Associates ltd, якою володіє разом із Раймондом Есквітом. Разом із тим, пан Грановскі не заперечує, що між ним та головним акціонером і головою Наглядової ради «УНТК» Валерієм Хорошковським виникли певні розходження у баченні майбутнього групи «Інтер».  
 

Членом правління «Інтера» Володимир Грановські був із січня 2007 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16681
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду