Сергій Созановський: «Інтер» платить за всю музику, яку використовує

5 Листопада 2007
23961
5 Листопада 2007
13:53

Сергій Созановський: «Інтер» платить за всю музику, яку використовує

23961
Сергій Созановський: «Інтер» платить за всю музику, яку використовує
Голова Правління АТЗТ «УНТК» (оператор каналу «Інтер») Сергій Созановський прокоментував інформацію про підготовку його каналу до підписання договору, за яким «Інтер» сплачуватиме правовласникам за використання музичних творів. Про це на минулому тижні повідомила газета «Дело».
 
«Весь продукт, который выходит в эфире телеканала «Интер», является лицензионным и оплаченным. Мы действительно проводили консультации с различными организациями по управлению коллективными правами авторов, чтобы платить одному субъекту, как это принято во многих европейских странах, у нашего ближайшего соседа, России. В том числе и с Государственным предприятием «Украинское  агентство авторских и смежных прав». Но договоренностей о подписании каких-либо контрактов достигнуто не было», -  йдеться у наданому прес-службою «Інтера» коментарі Сергія Созановського.
 
«Преждевременные публичные заявления, которые прозвучали в прессе, не будут способствовать достижению этих договоренностей. Вопрос об оплате авторских прав затрагивает интересы всей телевизионной индустрии, и поэтому наша принципиальная позиция такова, что по этому поводу должен высказаться Индустриальный телевизионный комитет», - зазначив також Сергій Созановський.
 
За інформацією джерел газети «Дело», відрахування за використання музики можуть становити до 2% чистого прибутку «Інтера».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23961
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
wert
6018 дн. тому
А почему именно Интер? Тут должна работать система. Пусть все платят. Если Интер создаст прецедент - честь и хвала Созановскому.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду