Валерій Хорошковський: На 90% вирішено, що НТН буде чоловічим каналом

9 Листопада 2007
13335
9 Листопада 2007
10:22

Валерій Хорошковський: На 90% вирішено, що НТН буде чоловічим каналом

13335
Валерій Хорошковський: На 90% вирішено, що НТН буде чоловічим каналом
 
«НТН – сформированный канал, хороший бренд. В принципе, дальнейший путь развития телевидения – развитие через бренды, тем более что мы стоим на пороге цифрового телевидения. Бренд и продукт канала будут играть важную роль для обеспечения его успеха. Я не думаю, что сейчас нужно полностью оглашать стратегию канала. Но уже сегодня можно сказать – он будет сориентирован на мужскую аудиторию. Т.е. это будет мужской канал, и на 90% это решенный вопрос», - зазначив Валерій Хорошковський.
 
Нагадаємо, згідно з дослідженнями аудиторії, проведеними компанією Cortex, канал НТН уже зараз орієнтується саме на чоловічу аудиторію. У нещодавньому інтерв'ю «Детектор медіа» генеральний директор каналу Олександр Ільяшенко зазначив, що в ефірі НТН може з’явитися спорт.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13335
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НТН_NEW
6011 дн. тому
НТН // 09.11.2007 15:12:17 Мужскому каналу - мужские зарплаты ) Поддерживаю!!!
знающий
6014 дн. тому
Новини - wellcome to НИС
lu
6015 дн. тому
А, що буде з новинами?
Глядач
6015 дн. тому
Бабы - мужайтесь, мужики - женитесь!
НТН
6015 дн. тому
Мужскому каналу - мужские зарплаты )
rlk
6015 дн. тому
о, це добре. але хорошковський хитрун - усім відомо, що чоловічі журнали читає багато жінок (це крім чоловіків). то ж думаю, що й тут він не прогадав. до речі, "чоловічі" риси сьогоднішнього нтн мені подобаються - показують хороше кіно й хороші серіали, тільки кримінал не люблю. ну, успіхів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду