Тележурналісти починають кампанію проти джинси «Не продаємося!»

5 Листопада 2007
13360
5 Листопада 2007
10:26

Тележурналісти починають кампанію проти джинси «Не продаємося!»

13360
<b>Тележурналісти починають кампанію проти джинси «Не продаємося!»</b>
Тележурналісти починають кампанію проти джинси «Не продаємося!». Провідні ведучи, редактори та кореспонденти загальнонаціональних телеканалів об’єдналися у боротьбі проти замовних матеріалів.
 
Останні вибори призвели до небаченого розквіту «джинси» на телебаченні, яка стала справжньою індустрією. Тележурналістам відома внутрішня схема цієї індустрії, і вони розробили план, як її можна зруйнувати.
 
Цей план буде оприлюднений у вівторок, 6 листопада у Києві. О 12:00 в парку Шевченка (напроти Червоного корпусу Університету) збираються активісти журналістської ініціативи «Не продаємося!». Ми запрошуємо всіх колег для участі, підтримки та висвітлення боротьби проти «заказух» на телебаченні.
 
Усіх, хто вирішить приєднатися до ініціативи, організатори просять захопити з собою сонячні окуляри :)
 
Журналістська ініціатива «Не продаємося!».
 
Телефон для контактів: 8 050 351-81-41, Єгор Соболєв
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13360
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
макс
6010 дн. тому
Егорка новый грант выборол! Ему джинсой заниматься ни к чему.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду