18 жовтня пройде прес-конференція «„Джинса” – системна корупція у ЗМІ чи корпоративна проблема медійників?!»

15 Жовтня 2007
7205
15 Жовтня 2007
15:15

18 жовтня пройде прес-конференція «„Джинса” – системна корупція у ЗМІ чи корпоративна проблема медійників?!»

7205
18 жовтня пройде прес-конференція «„Джинса” – системна корупція у ЗМІ чи корпоративна проблема медійників?!»

У четвер,18 жовтня, в УНІАНІ відбудеться прес-конференція на тему „Джинса” – системна корупція у ЗМІ чи корпоративна проблема медійників?!”. До участі у прес-конференції запрошені шеф-редактор видання „Детектор медіа” Наталія Лігачова, виконавчий директор Інституту Масової Інформації Вікторія Сюмар, голова Незалежної медіа-профспілки України Сергій Гузь, голова Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради 5-го скликання Андрій Шевченко, керівник проекту „Обережно, „джинса”!” Ігор Чайка.

 

В рамках проекту „Обережно, „джинса”!” протягом серпня-вересня 2007 року на базі 4-х регіональних телерадіокомпаній - Чернігівська ОДТРК, Кримська ОДТРК (Симферополь), телекомпанія „Рівне-1” та Харьківська ОДТРК (ОТБ) – було створено цикл телевізійних програм у форматі «прямого ефіру» з одночасною трансляцією в ефірі фільму «Свобода «джинси»? Український контекст…». У дискусіях щодо проблем зі свободою слова, стосунків українських медіа, політиків і влади взяли участь журналісти, редактори та власники регіональних ЗМІ, представники влади, медіа-експерти, представники незалежних медіа-профспілок, медіа-юристи.

 

Тексти програм оприлюднені на сайтах партнерів проекту (Детектор медіа, Інститут Масової Інформації, Незалежна медіа-профспілка України).

 

Проект „Обережно, „джинса”!” є продовженням документального циклу, створеного в рамках проекту „Документально - про проблеми журналістів та ЗМІ – в телеефірі” за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні (фільми „Свобода „джинси”? Український контекст...” і „Соло для медіа”, ІМІ, студія „Тайм продакшн”, 2006 р.), присвяченого стану та проблемам українських ЗМІ часів „новітньої історії”.

 

До кінця року буде створено оригінальну телевізійну версію в DVD-форматі, до якої увійдуть найцікавіші фрагменти з усіх програм, створених в рамках проекту „Обережно, „джинса”!”, та прес-конференції в УНІАНІ.

 

Початок прес-конференція о 15-30 (вул. Хрещатик, 4, УНІАН, конференц-зал).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7205
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду