Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня 2023 року

24 Грудня 2023
547

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
547
Благодійність «Укрпошти», податки і StarLight media та декларація Петра Порошенка.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 грудня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону показали новий випуск програми «Обличчя», говорили з лікаркою Оксаною Лазоренко

Традиційно протягом години в нічному блоці «Інтера» транслювали дискусійну студію «Ради». Говорили про боротьбу з корупцією та новорічні свята. Гостями студії були політичні коментатори Геннадій Дубов, Олексій Буряченко та Ігор Чаленко, а також психологиня Ольга Голубицька.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет про святкову благодійність «Укрпошти»: двічі розповіли, як долучитись до акції через сайт компанії. Одним  з коментаторів у сюжеті був генеральний директор Ігор Смілянський.

Данило Гетманцев, народний депутат від партії «Слуга народу», розповідав про важливість сплати податків та виходу економіки з тіні. За його словами, половина української економіки перебуває у тіні. Під час розмови ведучий Вадим Карп’як розповів, що StarLight media починає велику медійну кампанію про сплату податків й назвав StarLight чи не найбільшою медійною компанією в Україні. Після цього показали соціальний ролик знятий у співпраці Верховної Ради, Міністерства фінансів, Державної податкової служби та StarLight media.

З речником командування Повітряних сил ЗСУ Юрієм Ігнатом у блоці «Ради» говорили про знищення трьох російських літаків СУ-34. Він сказав, що росіяни себе вільно почувають у повітрі, проте іноді вдається давати відсіч. Також він розповів, що саме ці літаки використовували для ударів керованими авіабомбами.

Народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу») розповідала про міжнародну допомогу Україні.


Про декларацію народного депутата Петра Порошенка говорили з політичним коментатором Валентином Гладких, а також політичним оглядачем Петром Олещуком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
547
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду