Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 грудня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 грудня 2023 року

19 Грудня 2023
419

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 грудня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
419
Київське метро та декларації посадовців.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 грудня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

З політичним оглядачем Олегом Лісним у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорили про війну Росії проти України та реакцію на неї світу. Він нагадав історію Другої світової і сказав, що вона була визнана світовою лише після завершення. Дії ж Угорщини стосовно України гість назвав шантажем. 

Також показали випуск програми «Параграф», яка розповідає про історію України. Цього разу говорили про скіфів та їхню війну проти персів.

Про ситуацію у США говорили з політичним оглядачем Дмитром Абрамсоном. Він розповів, що Сенат не пішов на канікули, аби знайти рішення для підтримки України. Тоді як Палата представників відпочиватиме до 9 січня 2024 року. За його оцінкою, ситуація складна — у Штатах політична криза.

Експертка з працевлаштування Валентина Бардадим говорила про середню зарплату в Україні та зростання кількості вакансій. Хоча через війну та еміграцію є велика нестача працівників. За її даними, найбільша кількість вакансій у сфері торгівлі. При цьому фактично відсутня конкуренція. 

Зазначимо, що команда «Ми — Україна» цього дня працювала в етері нацмарафону протягом дванадцяти годин.

Із депутаткою Київської міської ради Євгенією Кулебою («Слуга народу») у блоці телеканалу «1+1» говорили про затоплення території колишнього Деміївського ринку. Вона сказала, що це не типова ситуація, яка становить загрозу для людей. Також депутатка стверджувала, що ніхто не утримує станції метро, там просто заробляють на рекламі.

До гостьової студії «1+1» завітав вертеп «Маланка загубилась».

У блоці Суспільного про декларації посадовців говорили з парламентським аналітиком «Руху Чесно» Олександром Саліженком. Він стверджував, що у декларації Юрія Бойка є радянський автомобіль. Мовляв, проросійські політики відомі тим, що колекціонують предмети радянського минулого.


Говорили й про цикл Суспільного «Остання війна». Гостею студії була його авторка та ведуча телеканалу Мирослава Барчук.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
419
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду