Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 грудня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 грудня 2023 року

10 Грудня 2023
260

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 грудня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
260
Співпраця з США та благодійність Віктора Пінчука.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 грудня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 грудня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

 

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

 

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

 

У блоці телеканалу «Інтер» показали новий випуск програми «Обличчя», у якому говорили з ветераном Олександром Віцаном. Годину етеру вже традиційно віддали дискусійній студії «Ради», у якій говорили про угорську владу та ініційоване нею опитування щодо підтримки України. Гостями студії були політтехнолог Роман Рохов та політичні оглядачі Олександр Левченко й Роман Єделєв. Також із головою Державного агентства розвитку туризму країни Мар’яною Олеськів говорили про подорожі під час війни.

 

З політичним оглядачем Петром Олещуком у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили про перемовини між Україною й США. Також про допомогу США говорили з народною депутаткою Олександрою Устіновою («Голос»).

 

Показали сюжет про програму «Колиска надії», яку організував фонд Віктора Пінчука. Одним із коментаторів сюжету був сам засновник фонду. Зазначимо, що телеканали ICTV та СТБ входять до медіахолдингу Пінчука StarLight Media. Цей сюжет транслювали у новинних блоках декілька разів.

 

У блоці «Ради» з виконуючим обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростиславом Карандєєвим говорили про українську культурну спадщину та відшкодування завданих Росією збитки. Він сказав, що наразі фіксують збитки, проте говорити про компенсацію зарано, а повноцінне відновлення відбудеться після перемоги. Крім того, він розповів про візит міністра культури Мальти.

 

Співпрацю України та Японії коментував політичний оглядач Георгій Біркадзе. Він розповідав, що Японія відіграє дуже важливу роль у глобальній безпеці й допомагає Україні. А народна депутатка Юлія Тимошенко («Батьківщина») розповідала про лікування поранених військових.


У дискусійній студії «1+1» про співпрацю з США говорили з міністром оборони Рустемом Умєровим, народним депутатом Єгором Чернєвим («Слуга народу») та політичними оглядачами Русланом Осипенком і Максимом Джигуном.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
260
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду