Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 червня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 червня 2023 року

21 Червня 2023
1105

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 червня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1105
Київська корупція та переосмислення «Запорожця за Дунаєм».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 червня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 червня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Декілька разів повторили випуск новин попередньої доби. Зазначимо, що під час трансляції на екрані була плашка «повтор випуску Єдині.Головне». Проте не було зазначено, за який саме день транслюється повтор.

У блоці «Інтера» про зустріч держсекретаря Ентоні Блінкена з очільником Китаю Сі Цзіньпіном говорили з виконавчим директором «Українського інституту майбутнього» Вадимом Денисенком. Він сказав, що є обнадійливі сигнали, що США змогли вплинути на Китай, зокрема у питанні постачання Росії озброєння. Згодом у блоці Суспільного він говорив про загрозу використання росіянами ядерної зброї.

З міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком говорили про переосмислення «Запорожця за Дунаєм», відновлення українських театрів та їхню роботу під час війни.

Начальник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита розповідав у блоці телеканалу «Ми — Україна» про допомогу громадам, які постраждали від підриву Каховської ГЕС. Зокрема, що люди зібрали 15 вантажівок допомоги та вже їх відправили. Також про допомогу людям з Херсонщини говорив начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Депутатка Київської міської ради від «Слуги народу» Ксенія Семенова говорила про корупцію в Києві та рішення Ярини Ар’євої, депутатки Київради від «Європейської Солідарності», скласти мандат. Коментуючи останнє Семенова сказала, що всі мають відповідати за помилки. З самою Ар’євою у гостьовій студії не говорили.

Про російську пропаганду розмірковував політичний коментатор Олег Лісний. Зокрема, він ставив риторичні питання щодо психічного здоров’я президента Росії Володимира Путіна та його життя у власній реальності.


У блоці Суспільного про роботу недержавних пенсійних фондів та пенсійну реформу говорили з колишньою заступницею міністра соцполітики Тетяною Сальніковою та експертом з питань соціальної політики Андрієм Павловським.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1105
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду