Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 червня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 червня 2023 року

24 Червня 2023
1133

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 червня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1133
Відновлення України та російський спорт.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 червня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 червня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Повторили частину етеру попередньої доби, зокрема фрагмент гостьової студії за участі радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка. Нова гостьова студія розпочала свою роботу після п’ятої години ранку. У ній відбудову України коментували політичний оглядач Олексій Буряченко та головний консультант кабінету керівника Офісу президента Олег Гавриш.

З народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу») у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорили про Олімпіаду та недопуск до участі в ній російських та білоруських спортсменів. Народний депутат Олексій Леонов («Слуга народу»)  розмірковував про наслідки підриву Каховської ГЕС та готовність міжнародних організацій допомогти з їхньою ліквідацією.

Голова Деснянської районної державної адміністрації Києва Дмитро Ратніков показував перше модульне укриття у столиці. Він розповідав, що це укриття було збудовано за приватні кошти. Та сказав, що для встановлення подібних укриттів їх повинна сертифікувати міська влада. Крім того, Ратніков критикував бюрократичну систему Київської міської державної адміністрації.

Про зміни в прламенті у блоці Суспільного говорили з народними депутатами Андрієм Осадчуком («Голос») та Микитою Потураєвим («Слуга народу»). Також вони порівнювали якість роботи депутатів VIII та IX скликань. Обидва депутати зійшлись на тому, що чинний парламент прийняв багато системних законів і може стати одним із кращих в історії.

Із заступником міністра молоді та спорту Андрієм Чесноковим говорили про недопуск російських та білоруських спортсменів до Олімпійських ігор.

У блоці «Інтера» про ймовірний теракт на Запорізькій АЕС, конференцію в Лондоні та відбудову України говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком.


У програмі «Акцент» із заступником голови «Всеукраїнської аграрної ради» Денисом Марчуком говорили про відновлення аграрного сектору на Херсонщині.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1133
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду