Star Media знімає містичну драму «Життя після життя» та продовження «Винищувачів»

Star Media знімає містичну драму «Життя після життя» та продовження «Винищувачів»

3 Жовтня 2014
3748
3 Жовтня 2014
17:57

Star Media знімає містичну драму «Життя після життя» та продовження «Винищувачів»

3748
Star Media знімає містичну драму «Життя після життя» та продовження «Винищувачів»
Star Media знімає містичну драму «Життя після життя» та продовження «Винищувачів»

Українсько-російська кінокомпанія Star Media впродовж 2014 року підготує драму з елементами містики «Життя після життя» та продовження військової драми «Винищувачі». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Серіал «Життя після життя» матиме 16 серій, зйомки відбуваються в Москві.

 

У ньому розповідається про двох друзів Юрія Мазурова і Сергія Воробйова, які разом володіють успішним бізнесом.

 

«Вони з дитинства - не розлий вода, і так багато разом пройшли. Але навіть настільки міцна дружба не витримує випробування жадібністю. Юрій вбиває Сергія, бажаючи заволодіти його часткою в бізнесі. Однак Сергій, боєць за натурою, не бажає легко розлучатися з життям. Потрапивши на небо, він умовляє диспетчера небесної канцелярії повернути себе у світ людей. Адже там залишилася його вагітна подруга Свєта, що володіє міноритарним пакетом в компанії. Без її частки Мазуров не досягне своєї мети. Сергій повертається на землю в тілі невдачливого самогубці Хорькова, щоб захистити Свєту і попутно прожити ще одну, нехай невелику, але вкрай насичене життя», - зазначається в описі фільму.

 

 

Режисером «Життя після життя» став Михайло Вассербаум, а продюсером Влад Ряшин. Художник-постановник - Анастасія Глебова, оператор-постановник - Григорій Булкот.

 

В ролях: Олександр Робак, Павло Трубинер, Анатолій Кот, Олександра Урсуляк, Вадим Андреєв, Антон Кукушкін, Дмитро Суржиков, Ольга Волкова та інші.

 

Військова драма «Винищувачі-2» матиме 12 серій і також знімається у Москві.

 

«Для забезпечення радянського наступу підполковник Бестужев отримує наказ про формування авіаційного полку на базі новітніх винищувачів «ЯК3». Для цього він збирає старих бойових товаришів, найкращих випускників льотних училищ. У його полку служать не тільки чоловіки, але й відважні красуні-льотчиці. Їм належить нелегке завдання розгадати хитромудрий німецький оборонний план під екзотичною назвою «Східна шкатулка» ... У самий розпал запеклих повітряних боїв в допомогу радянським льотчикам прибуває ескадрилья французьких пілотів. Для сміливого льотчика не тільки війна стає моральним випробуванням, а й любов», - йдеться в повідомленні на сайті.

 

 

Режисує проект Зиновій Ройзман, продюсують - Андрій Ахонін та Влад Ряшин. Авторами сценарію стали Юрій Коротков, Георгій Головенкін, Олександр Високовський, Леонід Порохня за участі Зиновія Ройзмана.

 

Художник-постановник - Вадим Афанасьєв, оператор-постановник - Віталій Коневцов.

 

В ролях: Дмитро Дюжев, Марія Андреєва, Альберт Аванесян, Дмитро Слінкін, Анастасія Введенська, Антон Семкін, Валентин Касьян, Олексей Демидов та Денис Константинов.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Star Media готує детективні серіали «Злочин у фокусі» та «Нишпорка», кримінальну мелодраму «Гра з вогнем», пригодницьку драму «Культ», кримінальні драми «Не відпускай мене» та «Оплата за лічильником», воєнно-історичну драму «За законами воєнного часу», мелодрами «Все повернеться», «Мінус один» та «Коханки», детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого». Також стало відомо, що кінокомпанія зніме серіал «Мата Харі» за участі голлівудських зірок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду