Star Media готує два детективні серіали

Star Media готує два детективні серіали

28 Липня 2014
4613
28 Липня 2014
12:58

Star Media готує два детективні серіали

4613
Star Media готує два детективні серіали
Star Media готує два детективні серіали

Українсько-російська кінокомпанія Star Media готує до виходу два детективні серіали: «Злочин у фокусі» («Преступление в фокусе») та «Нишпорка» («Ищейка»). Про це повідомляє компанія на своєму сайті.

 

У 4-серійному серіалі «Злочин у фокусі» розповідається про те, як випадок змінив життя модного столичного фотографа Алекса.

 

«Його життя пішло шкереберть після випадкового кадру в парку. На Алекса почалося справжнє полювання. Дивом йому вдалося втекти від бандитів. Його врятувала звичайна дівчина Катя. Завдяки їй Алекс по-іншому подивився на життя. Він знайшов в собі сили глянути в обличчя небезпеці та здолати злочинців», - йдеться в анотації стрічки.

 

Фільм знімається у Києві.

 

 

Автор сценарію - Михайло Мижинський, режисер - Анатолій Григор'єв, художник-постановник - Павло Ярмусевич, оператор-постановник - Ігор Приміський, композитор - Єфим Файфман, продюсери - Галина Балан-Тимкіна та Влад Ряшин.

 

В ролях: Олександр Давидов, Ольга Олексій, Анатолій Ященко, Микола Боклан, Наталія Васько, Андрій Саминін. Також у зйомках взяв участь відомий український актор Віталій Лінецький, який нещодавно раптово помер.

 

Детектив «Нишпорка» складається з 16 серій. Головна героїня - підполковник міліції Олександра Кушнір. З великого міста її перевели до маленького приморського містечка та призначили начальником карного розшуку. «Чоловічий колектив насторожено ставиться до нового керівництва. Але завдяки своїй логіці Олександра успішно розкриває важкі злочини. Вона швидко здобуває авторитет серед нових колег», - йдеться в анотації серіалу.

 

Виробництво заплановано на 2015 рік, зйомки відбуватимуться в місті Геленджик у Росії.

 

 

Автори сценарію - Володимир Аркуша, Денис Червяков, Сергій Степанов. Режисер -Дмитро Бруснікін, художник-постановник - Григор Тер-Месропян, оператор-постановник - Сергій Бледнов, продюсери - Дар'я Лаврова та Влад Ряшин.

 

В ролях: Анна Банщикова, Андрій Казаков, Дмитро Куличков, Владислав Павлов, Володимир Ніколенко, Едуард Чекмазов, Олександр Макогон, Денис Бургазлієв.

 

Прес-служба Star Media не володіє інформацією про канали-замовники цих телесеріалів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4613
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду