Star Media знімає два детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого»

Star Media знімає два детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого»

3 Жовтня 2014
4399
3 Жовтня 2014
17:34

Star Media знімає два детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого»

4399
Star Media знімає два детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого»
Star Media знімає два детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого»

Українсько-російська кінокомпанія Star Media виробляє два детективні серіали «Темний бік душі» («Темная сторона души») та «Вибух з минулого» («Взрыв из пришлого»). Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Виробництво обох проектів заплановано на поточний рік.

 

У 16-серійному проекті «Темний бік душі» йтиметься про те, як відпочинок героїв несподівано перетворився на розслідування. «В тихому пансіонаті відбувається низка дивних загадкових подій, фіналом яких стане ритуальне вбивство молодої дівчини. В старовинному будинку ночами розгулює привид, мета якого - розправитися з господинею дому. А в столиці починає свої смертельні жнива маніяк, що вважає себе диявольським месією. Але кожен привид виявить плоть, кожен убивця буде покараний, а всі темні сторони душі стануть явними, якщо за справу візьмуться приватні детективи Ілюшин і Бабкін», - анонсують серіал на сайті Star media.

 

 

Проект «Темний бік душі» знімається у Москві.

 

Автори сценарію - Катерина Костикова, Марія Ваксман, Юрій Гречаний та Сергій Кощеєв. Режисер - В'ячеслав Лавров, художник-постановник Світлана Смирнова, оператори-постановники - Євгеній Коропцов, Майт Мяеківі. Продюсери - Дар'я Лаврова та Влад Ряшин.

 

В ролях: Олексій Секірін, Сергій Колешня, Людмила Гаврилова, Анжеліка Кошова, Сергій Губано, Олександр Обласов, Тетяна Єрмілова та Любов Соколинська.

 

Детектив «Вибух з минулого» матиме 4 серії.

 

Головним героєм цієї історії став колишній майор спецназу Микола Ковальов, на якого скоїли замах. «Розплутуючи складний клубок обставин, він доходить висновку, що за ним полює його старий заклятий ворог, кримінальний авторитет Михась, який колись поклявся вбити Ковальова і його бойову подругу Римму. Ковальов кидається на пошуки Михася. Тут йому в пригоді стає допомога Римми, колись закоханої в нього. Пройшовши через безліч перешкод, використовуючи весь арсенал засобів спеціальної підготовки, бойової дует все ближче підбирається до кримінальному авторитету. Але їм доводиться відповідати на безліч питань: де межі дозволеного? Яка ціна перемоги? Що робити з любов'ю, яка раптово наздогнала їх?», - йдеться в описі стрічки на сайті.

 

 

Авторами сценарію серіалу «Вибух з минулого» стали Ігор Тер-Карапетов, Алан Хурумов та Марія Ваксман. Режисер - Андрій Іванов. Художник-постановник Ксенія Пахотіна, оператор-поставновник Максим Волох, композитор - Володимир Кріпак. Продюсерами стали Олексій Терентьєв та Влад Ряшин.

 

В ролях: Всеволод Цурило, Сергій Горобченко, Анастасія Мікульчина, Віктор Меліхов, Геннадій Венгеров, Оксана Скакун, Леонід Ворон, Василь Щипіцин, Євгеній Савчук.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Star Media готує детективні серіали «Злочин у фокусі» та «Нишпорка», кримінальну мелодраму «Гра з вогнем», пригодницьку драму «Культ», кримінальні драми «Не відпускай мене» та «Оплата за лічильником», воєнно-історичну драму «За законами воєнного часу», мелодрами «Все повернеться», «Мінус один» та «Коханки». Також стало відомо, що кінокомпанія зніме серіал «Мата Харі» за участі голлівудських зірок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду