Star Media знімає три серіали-мелодрами

Star Media знімає три серіали-мелодрами

28 Липня 2014
4893
28 Липня 2014
13:58

Star Media знімає три серіали-мелодрами

4893
Star Media знімає три серіали-мелодрами
Star Media знімає три серіали-мелодрами

Українсько-російська кінокомпанія Star Media готує для глядачів три телесеріали в жанрі мелодрами: «Все повернеться» («Все вернется»), «Мінус один» («Минус один») та «Коханки» («Любовницы»). Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Стрічка «Все повернеться» складається з 4 серій. Головна героїня фільму Наташа Корсунова - молода, гарна та розумна. Вона живе щасливо та впевнена, що світ створений для неї. Батько Наташі - авторитетний лікар, що допоміг з'явитися на світ десяткам малюків. Проте одного разу йому не вдається врятувати ані мати, ані дитя під час пологів.

 

«Якщо людина випадково, ненароком припускається серйозної помилки, чи має вона бути за це суворо покарана? Де критерій її провини? Хто візьме на себе роль судді?, - такі питання зазначаються в анотації до серіалу.

 

 

Фільм знімається у Києві, має вийти цього року.

 

Автори сценарію - Олена Зуєва, Леонора Пащенко, за ідеєю Маріки Девіч. Режисер - Олексій Лісовець, художник-постановник - Євген Пітенін,оператор-постановник - Василь Сікачинський, композитор - Володимир Кріпак, продюсери - Лариса Журавська та Влад Ряшин.

 

 

В ролях: Леонід Громов, Андрій Кузічев, Валерія Федорович, Олександра Кузенкіна, Валентин Томусяк.

 

Ще один міні-серіал «Мінус один» (4 серії) розповідає про стосунки подружньої пари Лєни та Васі. Їх шлюб - щасливий, вони мають двох дітей. Однак раптом побутовий конфлікт призводить до грандіозної сварки та розриву.

 

«Окрилені свободою, чоловік та жінка починають жити окремо: Вася няньчить дітей, Лєна шукає роботу. У обох зав'язуються інші романтичні стосунки. Однак дуже скоро вони розуміють, що ніхто не може замінити їм одне одного. Тепер Лєні та Васі доведеться знайти спосіб воз'єданння. Якщо це взагалі можливо», - йдеться в анотації фільму.

 

 

Зйомки серіалу відбуваються в Москві, буде завершений цього року.

 

Автори сценарію - Ольга Жабіна, Анна Аносова, режисер - Ігор Ройзман, художник-постановник - Світлана Смирнова, оператор-постановник - Віталій Коневцов, продюсери - Дар'я Лаврова та Влад Ряшин.

 

В ролях: Іван Стебунов, Тетяна Казючиць, Артем Григор'єв, Ольга Дибцева, Марія Болонкіна, Афіна Кондрашова.

 

12-серійна стрічка «Коханки» розповідає про чотирьох подруг, яким «за тридцять», вони живуть у передмісті Москви та дружать з дитинства. Лікар Катерина, зразкова мати Тамара, успішний юрист Свєта та ріелтор Женя хочуть кохати і бути коханими, проте особисте життя у всіх - не складається.

 

«Героїні переживають злети та падіння, радість, щастя, страждання та самотність. І завжди підтримують одна одну. Коли сюжет переходить у захоплюючу кульмінацію і неочікуваний фінал з вирішенням усіх невирішуваних ситуацій - героїні розуміють, що їх життя вже ніколи не буде таким, як раніше. Але вони вціліли і їхня дружба - теж», - йдеться в анотації стрічки.

 

 

Завершення виробництва серіалу заплановано на 2015 рік, зйомки відбуватимуться в Києві та Одесі.

 

Автор сценарію - Марина Меднікова, режисер - Дмитро Лактіонов, художник-постановник - Ліна Сінолиця, оператор-постановник - Михайло Марков, композитор - Олесь Коровніченко, продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин.

 

В ролях: Катерина Волкова, Дар'я Єкамасова, Катерина Клімова, Равшана Куркова, Антон Хабаров, Віктор Логінов, Кирило Сафонов, Джуліано Ді Капуа, Станіслав Ерклієвський, Костянтин Самоуков, Максим Дрозд, Олександр Кобзар.

 

Прес-служба компанії Star Media не володіє інформацією про канали-замовники цих серіалів.

 

Нагадаємо, що Star Media нині також знімає два детективні серіали - «Злочин у фокусі» («Преступление в фокусе») та «Нишпорка» («Ищейка»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду