Star Media знімає міні-серіал «Гра з вогнем» про росіянку, що покохала бандита

Star Media знімає міні-серіал «Гра з вогнем» про росіянку, що покохала бандита

20 Серпня 2014
3435
20 Серпня 2014
18:29

Star Media знімає міні-серіал «Гра з вогнем» про росіянку, що покохала бандита

3435
Star Media знімає міні-серіал «Гра з вогнем» про росіянку, що покохала бандита
Star Media знімає міні-серіал «Гра з вогнем» про росіянку, що покохала бандита

Українсько-російська кінокомпанія Star Media знімає чотирьохсерійну кримінальну мелодраму «Гра з вогнем». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

За сюжетом, головна героїня міні-серіалу - 25-річна Марина, яка живе в російській провінції та працює касиром у банку. Їй хочеться цікавішого життя - небезпечного, захоплюючого, екстремального. Одного дня вона закохується у Влада - ватажка бандитів, які пограбували банк. Марина погоджується стати його спільницею в новому пограбуванні. Однак місцевий слідчий Прокоф'єв шантажем змушує дівчину здати час і місце нового пограбування. Влада заарештовують, і він звинувачує Марину у зраді.

 

«Марина дістає гроші і допомагає Владу перейти на поселення. Влад подобрішав, здається, він пробачив, вони вирішують одружитися, народжується син ... Здавалося б, сім'я і дитина повертають парі любов. З її допомогою Влад виходить на волю. Але, виявляється, не Марина була потрібна Владу: він давно не любить її, і просто використовував - побачення, передачі, гроші... Він викрадає сина. Починається шантаж: або Марина дістає ще грошей - чи сина вона більше не побачить, а її він уб'є...Марина змушена звернутися за допомогою до Прокоф'єва. І той допомагає. Бандит знову заарештований, дитина звільнений, а у Прокоф'єва великі види на Марину», - йдеться в повідомленні Star Media.

 

Серіал знімається в Санкт-Петербурзі.

 

Автор сценарію - Валерія Подорожна,  режисер - Наталія Бучнева, художник-постановник - Артем Агапов, оператор-постановник - В'ячеслав Тюрин, композитор - Володимир Кріпак, продюсери - Олексій Терентьєв та Влад Ряшин.

 

В ролях: Андрій Терентьєв, Анна Ареф'єва, Василь Щипіцин, Володимир Кочуров, Світлана Щедріна, Артем Бордовський, Олександр Єршов.

 

Прем'єра серіалу «Гра з вогнем» відбудеться до кінця року.

 

Нагадаємо,  українсько-російська кінокомпанія Star Media готує до виходу два детективні серіали: «Злочин у фокусі» («Преступление в фокусе») та «Нишпорка» («Ищейка»).

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3435
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду