detector.media
03.10.2014 17:57
Star Media знімає містичну драму «Життя після життя» та продовження «Винищувачів»
Star Media знімає містичну драму «Життя після життя» та продовження «Винищувачів»

Українсько-російська кінокомпанія Star Media впродовж 2014 року підготує драму з елементами містики «Життя після життя» та продовження військової драми «Винищувачі». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Серіал «Життя після життя» матиме 16 серій, зйомки відбуваються в Москві.

 

У ньому розповідається про двох друзів Юрія Мазурова і Сергія Воробйова, які разом володіють успішним бізнесом.

 

«Вони з дитинства - не розлий вода, і так багато разом пройшли. Але навіть настільки міцна дружба не витримує випробування жадібністю. Юрій вбиває Сергія, бажаючи заволодіти його часткою в бізнесі. Однак Сергій, боєць за натурою, не бажає легко розлучатися з життям. Потрапивши на небо, він умовляє диспетчера небесної канцелярії повернути себе у світ людей. Адже там залишилася його вагітна подруга Свєта, що володіє міноритарним пакетом в компанії. Без її частки Мазуров не досягне своєї мети. Сергій повертається на землю в тілі невдачливого самогубці Хорькова, щоб захистити Свєту і попутно прожити ще одну, нехай невелику, але вкрай насичене життя», - зазначається в описі фільму.

 

 

Режисером «Життя після життя» став Михайло Вассербаум, а продюсером Влад Ряшин. Художник-постановник - Анастасія Глебова, оператор-постановник - Григорій Булкот.

 

В ролях: Олександр Робак, Павло Трубинер, Анатолій Кот, Олександра Урсуляк, Вадим Андреєв, Антон Кукушкін, Дмитро Суржиков, Ольга Волкова та інші.

 

Військова драма «Винищувачі-2» матиме 12 серій і також знімається у Москві.

 

«Для забезпечення радянського наступу підполковник Бестужев отримує наказ про формування авіаційного полку на базі новітніх винищувачів «ЯК3». Для цього він збирає старих бойових товаришів, найкращих випускників льотних училищ. У його полку служать не тільки чоловіки, але й відважні красуні-льотчиці. Їм належить нелегке завдання розгадати хитромудрий німецький оборонний план під екзотичною назвою «Східна шкатулка» ... У самий розпал запеклих повітряних боїв в допомогу радянським льотчикам прибуває ескадрилья французьких пілотів. Для сміливого льотчика не тільки війна стає моральним випробуванням, а й любов», - йдеться в повідомленні на сайті.

 

 

Режисує проект Зиновій Ройзман, продюсують - Андрій Ахонін та Влад Ряшин. Авторами сценарію стали Юрій Коротков, Георгій Головенкін, Олександр Високовський, Леонід Порохня за участі Зиновія Ройзмана.

 

Художник-постановник - Вадим Афанасьєв, оператор-постановник - Віталій Коневцов.

 

В ролях: Дмитро Дюжев, Марія Андреєва, Альберт Аванесян, Дмитро Слінкін, Анастасія Введенська, Антон Семкін, Валентин Касьян, Олексей Демидов та Денис Константинов.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Star Media готує детективні серіали «Злочин у фокусі» та «Нишпорка», кримінальну мелодраму «Гра з вогнем», пригодницьку драму «Культ», кримінальні драми «Не відпускай мене» та «Оплата за лічильником», воєнно-історичну драму «За законами воєнного часу», мелодрами «Все повернеться», «Мінус один» та «Коханки», детективні серіали - «Темний бік душі» і «Вибух з минулого». Також стало відомо, що кінокомпанія зніме серіал «Мата Харі» за участі голлівудських зірок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY