Завершився чат з Ігорем Гужвою

Завершився чат з Ігорем Гужвою

1 Листопада 2013
9759
1 Листопада 2013
12:03

Завершився чат з Ігорем Гужвою

9759
Керівник «Мультимедіа-інвест груп» поспілкувався з читачами ТК на тему: «Розвиток і перспективи «Мультимедіа-інвест груп»
Завершився чат з Ігорем Гужвою
Завершився чат з Ігорем Гужвою

1 листопада о 12.00 на chat.detector.media відбулася чат-конференція з власником і керівником «Мультимедіа-інвест груп» Ігорем Гужвою на тему «Розвиток і перспективи «Мультимедіа-інвест груп». 

 

До обговорення пропонувалися запитання: нові придбання холдингу Ігоря Гужви,  майбутнє регіональних цифрових каналів, запуск телеканалу «Вести TV» та радіостанції «Вести FM», кадрові зміни в журналі «Вести. Репортер».

 

Повну версію чату читайте в понеділок.

 

Біографічна довідка (взята з ru.wikipedia.org):

 

Ігор Гужва народився 23 травня 1974 року в місті Слов'янськ Донецької області. C 1991 по 1996 - студент економічного факультету Донецького державного університету.

 

У 1994 розпочав роботу в газеті «Весть», засновану Леонідом Цодіковим. Потім - у газеті «Донецький кряж » (засновники Борис Глотов і Тамара Золотухіна ) і в газеті «Салон Дона і Баса».

 

1998 рік - заступник головного редактора «Салон Дона і Баса».

 

З 2001 року - робота в Москві. Координатор проектів у Фонді ефективної політики Гліба Павловського. 2002 - головний редактор політичної експертної мережі проекту Kreml.org. Фотогалерея з першоджерела 11 грудня 2012 .

 

2003 рік - за пропозицією Леоніда Цодікова, який до того часу став генеральним директором Видавничої групи «Сегодня», переїхав на Україну в Київ і став головним редактором газети, змінивши на цій посаді Володимира Корнілова.

 

2004 рік - під керівництвом Ігоря Гужви було здійснено перший редизайн газети « Сегодня», суттєво оновлена ​​концепція видання.

 

У березні 2006 року - спільно з Леонідом Цодіковим, Віталієм Чирковим і компанією «Інновейшн» здійснив редизайн газети «Сегодня», перетворивши її на сучасну повнокольоровий газету європейського зразка.

 

В кінці 2006 року акціонер газети компанія « СКМ» звільнила Леоніда Цодікова і Віталія Чиркова. Ігор Гужва залишився головним редактором і продовжив співпрацю з новим генеральним директором «Сегодня» Гільєрмо Шмідтом.

 

У 2012 році пан Гужва звільнений з посади головного редактора газети «Сегодня» рішенням Наглядової ради «СКМ».

 

З серпня 2012 року Ігор Гужва бувгенеральним директоромоб'єднаної редакції російської газети «Московские новости» і сайту mn.ru. З березня по серпень він працював на посадішеф-редакторагазети.

 

2013 рік. Ігор Гужва повернувся в Україну і запустив безкоштовну газету «Вести». Згодом був сформований холдинг «Мультимедіа-інвест груп», у який увійшли газета «Вести», телеканал«Вести TV», журнал «Вести. Репортер» та радіостанція «Вести FM».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9759
Коментарі
34
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гладач
3830 дн. тому
Пане Ігорю, якою мовою виходитимуть новини на телеканалі "ВІСТІ"? Коли плануєте їх запустити і якою буде концепція? Невже осоружний "русский мир"? З огляду на Вашу професійну репутацію чекаємо якісних і яскравих новин, без чорнухи, розчлєньонки, про Україну і її роль у європейській та світовій спільноті, зовсім не азійщину на марші. Сподіваємось на УКРАЇНСЬКИЙ телеканал з українським контентом і українськими ведучими. Досить варягів! Дякую
нн
3830 дн. тому
ннн
Sanya
3830 дн. тому
Как вы собираетесь развивать свой Вести.Репортер в цифровом формате? И собираетесь ли?
Sanya
3830 дн. тому
Какие вы видите перспективы развития сайта Вестей и вообще цифровых проектов?
RomanM
3830 дн. тому
В отличие от прочих изданий, Вести видно в городе буквально везде и читатели выстраиваются в очереди за газетой, но как обстоят дела с рекламодателями?
Артем
3830 дн. тому
1. Почему в газете Вести и журнале Репортер открыто размещается реклама водки? Разве это не запрещено для неспециализированных изданий? 2. Как вы можете оценить перспективы издания в Украине познавательных журналов и журналов о путешествиях типа Вокруг Света или GEO с собственным, а не покупным в России контентом? Почему таких изданий (по крайней мере с массовыми тиражами) в нашей стране практически нет (исключение NG, который делает несколько собственных материалов в каждый номер и несколько немассовых журналов)?
Печкина
3830 дн. тому
Бесплатная газета Вести стартовала в мае, как вы оцениваете удалось ли вам завоевать аудиторию ежедневных газет и подвинуть ваших конкурентов? И планируется ли еще какие либо приобретения или формирование медиа-холдинга завершено?
Николай
3830 дн. тому
Вестям предрекают заполитизированность в следующем году, но по-моему еще ни одна политическая реклама не выходила в газете. Это позиция редакции? Будет ли политическая реклама?
союзник
3830 дн. тому
Игорь, ваше отношение к позиции Медведчука против ассоциации с ЕС?
УК
3830 дн. тому
Вас называют причастным к проекту "Украинская кривда". Если не вы, то кто?
генацвале
3830 дн. тому
Игорь, как вы считаете, согласованно ли так акцентируют наши многие СМИ на теме возможного ареста Саакашвили? Не технология ли это оправдания ситуации с Тимошенко? Как вы сами оценили текст "Репортера" по Саакашвили, которым возмущался весь ФБ?
olovo
3830 дн. тому
Поговаривают, что Хисамов уволился из "Репортера" из-за конфликта. Мол, не сработался с авторитарным руководителем холдинга, который вмешивался в редакторскую работу. Как вам удалось замять с ним конфликт? И готова ли была к "бунту" редакция "Репортера"?
olovo
3830 дн. тому
Правда ли, что вам помогают делать проекты московские ребята из РИА "Новости"?
olovo
3830 дн. тому
Игорь, какое отношение к "вашим" медиа имеет Сергей Арбузов? Он - тот загадочный инвестор, которого вы так тщательно скрываете?
Lotos
3831 дн. тому
І все-таки, чи є шанс на те, що майбутній телеканал і радіостанція носитимуть україномовну назву "Вісті", а не російську "Вести"? І взагалі, яка частка (відсоток) російської мови буде у ефірі?
Чай
3831 дн. тому
Каково Ваше мнение насчет цифрового телевещания в Украине? Какие главные недочеты и минусы Вы бы назвали?
RomanM
3831 дн. тому
Канал UBR под Вашим контролем с июня 2013 года. Как изменились рейтинги канала за этот период. И изменились ли вообще?
Виктория
3831 дн. тому
В чем суть концепции газеты Вести? Чем вы цепляете или хотите цеплять читателя?
sohok
3831 дн. тому
Чи буде для вести фм конкурентами радіо ера фм і голос столиці
sohok
3831 дн. тому
коли розпочне мовлення вести фм в якому місяці
sohok
3831 дн. тому
Таке прохання щоб на Вести фм були програми на різноманітні теми ,а не тільки політика ,а це такі теми історія, спорт ,культура ,економіка ,телебачення, програми про тварин і всі інші теми
sohok
3831 дн. тому
Чи буде вночі на Вести фм з 12 ночі до 6 ранку йти прямий ефір чи це будуть повтори програм
sohok
3831 дн. тому
Назвіть які ведучі будуть на вести фм чи будуть якісь зірки
sohok
3831 дн. тому
Скажіть який у вас буде формат на радіо вести фм він буде подібний до комерсант фм де цілодобово йдуть новини в прямому ефірі ,чи він буде подібний до ехо москви де йдуть різні тематичні програми
sohok
3831 дн. тому
Таке побажання зробіть будь ласка в нічному ефірі вести фм, клуб полуночников була колись така програма на радио довира де слухачі вночі обговорювали різні цікаві теми
sohok
3831 дн. тому
Чи буде інтерактивнсть на телеканалі Вести тобто щоб глядачі могли задавати запитання гостям
sohok
3831 дн. тому
Чи буде радіо вести фм у всіх обласних центрах україни
sohok
3831 дн. тому
Скажіть чи буде на радіо Вести фм інтерактив для слухачів цілодобово вдень і вночі. У мене така пропозиція, щоб слухачі могли дзвонити на радіо Вести вдень і вночі наприклад сталась якась надзвичайна подія вночі ,а слухач знаходиться біля цієї надзвичайної ситуації ,він вам дзвонить і повідомляє про цю надзвичайну ситуацію таким чином ваші слухачі стануть вашими кореспондентами .Але потрібно ,щоб така інтерактивність була для слухачів вдень і вночі тому що вночі також стаються надзвичайні ситуація Тобто побажання більше інтерактивності для слухачів вдень і вночі
sohok
3831 дн. тому
Прохання до вас запросіть бути ведучою на радио Вести фм Наталю Хмелько яка колись працювала на радио ера и дуже всім подобалась
sohok
3831 дн. тому
Скажіть чи буде радіо Вести фм працювати вночі в прямому ефірі як працює радіо комерсант в Москві
sohok
3831 дн. тому
Чи буде телеканал Вести працювати в прямому ефірі вночі як американський фокс ньюз
sohok
3831 дн. тому
Коли розпочне мовлення телеканал Вести
sohok
3831 дн. тому
Скажіть чи буде радіо Вести фм у Львові дуже прошу вас щоб вести фм було у Львові
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3831 дн. тому
Ви - слуга українофоба Медведчука. Ваші Вести і Репортер - не читаю і читати ніколи не буду. Бо гидую. Мені достатньо того, що я читаю про них тут, на "Телекритиці". Бажаю вам якомога скорішого фінансовго краху і професійного небуття.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду