detector.media
«Телекритика»
01.11.2013 12:03
Завершився чат з Ігорем Гужвою
Завершився чат з Ігорем Гужвою
Керівник «Мультимедіа-інвест груп» поспілкувався з читачами ТК на тему: «Розвиток і перспективи «Мультимедіа-інвест груп»

1 листопада о 12.00 на chat.detector.media відбулася чат-конференція з власником і керівником «Мультимедіа-інвест груп» Ігорем Гужвою на тему «Розвиток і перспективи «Мультимедіа-інвест груп». 

 

До обговорення пропонувалися запитання: нові придбання холдингу Ігоря Гужви,  майбутнє регіональних цифрових каналів, запуск телеканалу «Вести TV» та радіостанції «Вести FM», кадрові зміни в журналі «Вести. Репортер».

 

Повну версію чату читайте в понеділок.

 

Біографічна довідка (взята з ru.wikipedia.org):

 

Ігор Гужва народився 23 травня 1974 року в місті Слов'янськ Донецької області. C 1991 по 1996 - студент економічного факультету Донецького державного університету.

 

У 1994 розпочав роботу в газеті «Весть», засновану Леонідом Цодіковим. Потім - у газеті «Донецький кряж » (засновники Борис Глотов і Тамара Золотухіна ) і в газеті «Салон Дона і Баса».

 

1998 рік - заступник головного редактора «Салон Дона і Баса».

 

З 2001 року - робота в Москві. Координатор проектів у Фонді ефективної політики Гліба Павловського. 2002 - головний редактор політичної експертної мережі проекту Kreml.org. Фотогалерея з першоджерела 11 грудня 2012 .

 

2003 рік - за пропозицією Леоніда Цодікова, який до того часу став генеральним директором Видавничої групи «Сегодня», переїхав на Україну в Київ і став головним редактором газети, змінивши на цій посаді Володимира Корнілова.

 

2004 рік - під керівництвом Ігоря Гужви було здійснено перший редизайн газети « Сегодня», суттєво оновлена ​​концепція видання.

 

У березні 2006 року - спільно з Леонідом Цодіковим, Віталієм Чирковим і компанією «Інновейшн» здійснив редизайн газети «Сегодня», перетворивши її на сучасну повнокольоровий газету європейського зразка.

 

В кінці 2006 року акціонер газети компанія « СКМ» звільнила Леоніда Цодікова і Віталія Чиркова. Ігор Гужва залишився головним редактором і продовжив співпрацю з новим генеральним директором «Сегодня» Гільєрмо Шмідтом.

 

У 2012 році пан Гужва звільнений з посади головного редактора газети «Сегодня» рішенням Наглядової ради «СКМ».

 

З серпня 2012 року Ігор Гужва бувгенеральним директоромоб'єднаної редакції російської газети «Московские новости» і сайту mn.ru. З березня по серпень він працював на посадішеф-редакторагазети.

 

2013 рік. Ігор Гужва повернувся в Україну і запустив безкоштовну газету «Вести». Згодом був сформований холдинг «Мультимедіа-інвест груп», у який увійшли газета «Вести», телеканал«Вести TV», журнал «Вести. Репортер» та радіостанція «Вести FM».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY