Ігор Гужва купив канал UBR і переформатує його на «Вести TV»

Ігор Гужва купив канал UBR і переформатує його на «Вести TV»

14 Червня 2013
18653
14 Червня 2013
17:39

Ігор Гужва купив канал UBR і переформатує його на «Вести TV»

18653
Ігор Гужва купив канал UBR і переформатує його на «Вести TV»
Ігор Гужва купив канал UBR і переформатує його на «Вести TV»

Власником і генеральним директором каналу UBR став керівник газети «Вести» Ігор Гужва. Тепер UBR буде переформатовано на «Вести TV». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, раніше про ці зміни з посиланням на власні джерела повідомляла «Дуся».

 

Генеральним продюсером каналу призначений Сергій Логунов, до того обіймав посаду генерального продюсера телеканалу Перший Ukraine.

 

«До кінця року канал  буде повністю модернізований і змінить назву на «Вести TV». Необхідні за законодавством дії, пов'язані із зміною назви та програмної концепції каналу, будуть проведені найближчим часом. «Вести TV» буде новинним цілодобовим каналом сучасного формату. Він увійде в наш холдинг "Мультимедіа-інвест груп"», - зазначив пан Гужва.

 

Компанія «Мультимедіа-інвест груп» є власником ТОВ «Вести мас-медіа», яке з 14 травня  видає щоденну газету «Вести». Власником та керівником «Мультимедіа-інвест груп» є Ігор Гужва.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», в 2011 році власником 70% ТОВ «ЄС Продакшен груп» (телеканал UBR) стала Кіпрська компанія Multimedia Ltd. Власником 30% компанії залишався Олександр Юраков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18653
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
3938 дн. тому
-Чтобы что-то ненужное продать , нужно сперва что-то ненужное купить! (с) Дядя Фёдор.
Коллега
3938 дн. тому
Игорь, кто эти люди? Где вы их нарыли? Что они сделали ценного? Завалят канал.Пожалеете.Менять будете.
Сорос
3939 дн. тому
А деньги чьи?
Константин
3940 дн. тому
Есть такая немецкая народная пословица: "То, что Питер говорит о Пауле, больше говорит о Питере". Тетя, надеюсь, Ваша желчь не помешает разглядеть смысл этого высказывания... ;)
тетя
3940 дн. тому
Гужва .кого ти набрал?эта парочка хапуг с УТ-1 оставят без портков.делать они ничего не могут."тыльки бути керывниками" одним словом село репаное.Гони их подальше.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду