Осінній сезон 2013: сиквели проти новинок

Осінній сезон 2013: сиквели проти новинок

16 Серпня 2013
20187
16 Серпня 2013
17:15

Осінній сезон 2013: сиквели проти новинок

20187
Головні прем’єри осені-2013 на телеканалах топ-шістки: реаліті, вокальні, кулінарні та ігрові шоу
Осінній сезон 2013: сиквели проти новинок
Осінній сезон 2013: сиквели проти новинок

Цьогоріч новий сезон не спантеличить глядачів численними прем'єрами абсолютно нових форматів, а розвиватиме вже випробувані жанри. Тренди залишаються незмінними: реаліті, талант-шоу (особливо актуальні - вокальні), кулінарні та ігрові проекти. Частина каналів заповнить ефір сиквелами популярних шоу. Досить показовим є СТБ, який запропонував на осінь лише нові сезони традиційних програм, утім, із оновленими форматами.

 

Велика кількість новинок вийде на «1+1» і Новому каналі. З-поміж них заявлено й досить суперечливий проект «Вишка» (у ньому зірки стрибають у воду), й ігрове шоу Маші Єфросиніної, й реаліті Ольги Фреймут та Арама Мнацаканова. Поки не розкриває інформації про всі свої проекти ICTV: канал заявив про дві найгучніші прем'єри - інформаційне шоу та розважальний мультижанровий проект.

 

Багато новинок і на «Інтері», зокрема ток-шоу з ведучим Сергієм Дорофєєвим, яке дуже активно промотується каналом. Кілька нових проектів, у тому числі виробництва інхаус-продакшну «Телепро», презентує канал «Україна».

 

Пропонуємо огляд проектів осіннього сезону, виготовлених самими топ-шістьма українськими каналами або ж на їхнє замовлення.

 

 

«Інтер»

 

«Все для мами»

Виробник: OK Media

Формат: оригінальна ідея

Старт: 6 липня

Опис: реаліті-шоу, в якому здійснюються мрії мам.

 

«Осіння кухня з Дмитром Шепелєвим»

Виробник: «ТінСпіріт Студіо»

Формат: кулінарне шоу, оригінальна ідея

Старт: 6 липня - як «Літня кухня з Дмитром Шепелєвим»

Опис: продовження проекту «Літня кухня». У ньому ведучий Дмитро Шепелєв запрошує до себе на дачу зірок естради, кіно, театру, телебачення та спорту, щоби разом з ними та їхніми друзями або родичами приготувати страви.

 

«Давай одружимося в Україні»

Виробник: Film.ua

Формат: дейтинг-шоу за форматом «Давай поженимся» російського «Первого канала»

Старт: 30 липня

Опис: у програмі герой/героїня обирає собі пару з-поміж трьох кандидатів за допомогою ведучої, свахи та астролога. Оновлений формат «Давай одружимося в Україні» веде Анфіса Чехова, астрологом проекту стала Олена Молдованова (астролог з Одеси), а свахою - актриса Ольга Радчук.

 

«Орел та решка - 7»

Виробник: «ТінСпіріт Студіо»

Формат: тревел-шоу, оригінальна ідея

Старт: 25 серпня

Опис: програма показує два різновиди відпочинку: елітний та економний. За правилами, на початку шоу ведучі підкидають монетку і з'ясовують, хто на вихідні отримає кредитну картку, а хто - 100 доларів на всі витрати. Вестимуть проект Андрій Бедняков та Анастасія Коротка, які були ведучими попереднього сезону (першими ведучими шоу були Алан та Жанна Бадоєви, згодом Алана змінив Андрій Бедняков, а Жанну - Леся Нікітюк). В осінньому сезоні ведучі вирушають у поїздки найцікавішими місцями колишніх союзних республік.

 

«Стосується кожного»

Виробник: «Інтер»

Формат: ток-шоу, оригінальна ідея

Старт: 26 серпня

Опис: у студії громадського ток-шоу відбуватиметься дискусія ведучого з учасниками резонансних подій та експертами. Вестиме програму Сергій Дорофєєв. Старшими редакторами стали Василь Рябчук, Дмитро Драбик і Роман Недзельський, шеф-редактором - Наталія Дерев'янко.

 

«Одна родина»

Виробник: «Інтер»

Формат: вокальне талант-шоу за канадським форматом Family Harmony британської компанії FremantleMedia

Старт: осінь

Опис: у шоу змагаються співочі родини. Кожна сім'я для перемоги повинна буде пройти декілька етапів змагання. У відбіркових турах конкурують по три сім'ї. Першу пісню родина заспіває разом. Для виконання другої обиратиметься найталановитіший представник кожної з родин. Сім'я, що отримає від журі найбільшу кількість балів за дві пісні, проходить у півфінал. У двох півфіналах зустрінуться по три сім'ї - переможці шести відбіркових турів. І знову одну пісню, сімейну, заспіває вся родина разом, а другу - один представник від команди, в дуеті зі спеціально запрошеною зіркою. У півфіналах глядачі голосують і обирають по дві сім'ї, що проходять у фінал. Після цього у прямому ефірі глядачі оберуть найспівочішу родину країни.

 

«Велика різниця по-українськи»

Виробник: російська студія Олександра Цекало «Среда»

Формат: українська версія російського гумористичного шоу «Большая разница»

Старт: осінь

Опис: шоу гумористичних пародій на різні теми. Ведуть проект шоумени Іван Ургант та Олександр Цекало. На «Інтері» «Велика різниця по-українськи» виходить з весни 2012 року. До цього в 2011 році проект показував «1+1», ще раніше - ICTV.

 

«Страх у твоєму домі»

Виробник: Film.ua

Формат: соціальна докудрама, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: кожен епізод присвячено історії однієї людини. Серед основних тем - насильство у сім'ї. Соціальна докудрама ґрунтуватиметься на реальних подіях.

 

«Ремонт нашого часу» (робоча назва)

Виробник: «Інтер»

Формат: мікс розважального й соціального форматів, чия ідея - наразі не уточнюється

Старт: осінь

Опис: проект про ремонт із соціальною складовою. Канал робитиме ремонти соціально незахищеним верствам населення. За неофіційною інформацією, над створенням програми працює головний редактор каналу Антон Нікітін.

 

Окрім цього на новий сезон «Інтер» планує зняти документальні фільми, присвячені відомим постатям та визначним подіям в Україні. Зокрема, в ефір вийдуть стрічки про акторів Аду Роговцеву та Леоніда Бикова, а також документальний проект до Дня визволення Києва.

 

Також «Інтер» і надалі показуватиме ювілейні вечори та концерти, присвячені знаменним датам і подіям.

 

За інформацією «Дусі», над якимось новим проектом «Інтера» працює продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна, чия команда колись знімала для «Інтера» проект «Сімейний пес».

 

 

«1+1»

 

«Кохання без кордонів»

Виробник: Sister's Production

Формат: дейтинг-шоу за форматом Origins of Love компанії Nordisk Film TV

Старт: 15 серпня

Опис: за умовами дейтинг-шоу чотири холостяка (холостячки), які виросли в емігрантських спільнотах, намагатимуться знайти собі партнерку (партнера) на батьківщині своєї сім'ї. Головними героями шоу стали емігранти з українським корінням зі США, Канади та Іспанії - троє чоловіків та одна жінка. Претенденти на те, щоби стати «другими половинками» емігрантів, вирушили до них у гості. Вони житимуть під одним дахом із героями-емігрантами, спілкуватимуться з членами їхніх родин, ходитимуть за покупками й на побачення. А емігранти обиратимуть, кого відправити додому, а кого залишити.

 

«Великий пекарський турнір»

Виробник: «1+1 продакшн»

Формат: кулінарне талант-шоу за форматом The Great British Bake off компанії BBC

Старт: 18 серпня

Опис: телевізійний кулінарний конкурс на найкращу випічку, в якому змагаються 12 учасників-любителів. Ведучий проекту - Юрій Горбунов. До складу журі «Великого пекарського турніру» увійшли сербський шеф-кухар Серж Маркович, власниця кондитерського ательє авторських тортів SELECT Cake Studio Катерина Агронік, майстер виробничого навчання Львiвського професiйного лiцею харчових технологiй Ольга Ганущак.

 

«Сніданок з 1+1»

Виробник: «1+1 продакшн»

Формат: ранкове шоу, оригінальна ідея

Старт: 19 серпня

Опис: багаторічне ранкове шоу «Плюсів» повертається в ефір після літніх канікул. У новому сезоні глядачів «Сніданку» вітатимуть нові пари ведучих. Анатолій Анатоліч вестиме ефір із Мариною Леончук, яка досі була ведучою ранкового випуску ТСН. Хто стане телевізійною парою Руслану Сєнічкіну, поки що невідомо: це мають вирішити глядачі «1+1».

 

«Битва хорів»

Виробник: Sister's Production

Формат: вокальне талант-шоу за форматом Clash of the Choirs компанії Friday TV

Старт: осінь

Опис: шоу є змаганням хорових колективів, зібраних вісьмома тренерами, яких оцінюють троє суддів. Українська версія розпочнеться з етапу масштабних кастингів, під час яких зіркові тренери вирушать містами, де набиратимуть собі команди. Створені після кастингів хорові колективи змагатимуться за перемогу в прямих ефірах шоу. У проекті «Битва хорів» в якості тренерів та суддів візьмуть участь зірки зі світовим ім'ям, а також уперше в прямому ефірі одночасно на сцену вийдуть 160 учасників.

 

«Голос. Діти - 2»

Виробник: «1+1 продакшн»

Формат: вокальне талант-шоу за форматом The Voice of... компанії Talpa

Старт: ?

Опис: шоу «Голос. Діти» - дитяча версія «Голосу країни», в якій беруть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків України. Переможницею першого сезону проекту «Голос. Діти» на початку 2013 року стала семирічна Анна Ткач. Ведуть проект Катерина Осадча та Андрій Доманський.

 

«Великі перегони - 2»

Виробник: Sister's Production

Формат: реаліті-квест за форматом The Amazing Race компанії ABC

Старт: ?

Опис: у шоу беруть участь команди, що складаються з двох осіб, якось пов'язаних між собою (чоловік і дружина, брат і сестра, колеги по роботі, батьки та діти, близькі друзі). Команди вирушають у навколосвітню подорож, протягом якої змагатимуться між собою на різних етапах у різних країнах.

 

«Вишка»

Виробник: «1+1 продакшн»

Формат: селебриті-реаліті-шоу за форматом Celebrity Splash компанії Eyeworks

Старт: осінь

Опис: реаліті стежитиме за підготовкою зіркових учасників до стрибків у воду. Тренуватиме їх професіонал у цьому виді спорту Ілля Кваша, бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу.

 

«Хочу у ВІА Гру»

Виробник: спільне виробництво «Студії Квартал-95» і «Гауді Студіо»

Формат: реаліті-шоу, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: реаліті-шоу покаже, як відомі продюсери Костянтин Меладзе, Алан Бадоєв та Володимир Зеленський відбиратимуть учасниць для нової «ВІА Гри». З відібраними учасницями працюватимуть стилісти, візажисти, музиканти, режисери. Форматом програми передбачено, що переможниці конкурсу сформують новий гурт «ВІА Гра». Окрім українського каналу «1+1» шоу одночасно показуватимуть восени російський НТВ, казахський НТК і білоруський ОНТ.

 

«Зіграй у ящик»

Виробник: «Студія Квартал-95»

Формат: ігрове шоу, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: в ігровому проекті учасники шоу змагатимуться із суперзірками в чотирьох категоріях: співи, танці, спорт і наука. Переможець гри отримає грошову винагороду. Вік учасників шоу необмежений.

 

 

«Україна»

 

«Ранок з Україною»

Виробник: телеканал «Україна»

Формат: ранкове шоу, оригінальна ідея

Старт: 15 липня

Опис: програма вийшла в ефір після канікул з оновленої студії. Ведучі - близнюки Дмитро та Владислав Грузинські, а також Світлана Катренко.

 

«Великий футбол»

Виробник: телеканал «Україна»

Формат: спортивна програма, оригінальна ідея

Старт: 4 серпня

Опис: у новому сезоні авторський проект Олександра Денисова виходить також і на каналі «Футбол». Постійними учасниками програми стали Юрій Розанов, Віктор Вацко і Віктор Леоненко.

 

«Люблю. Чекаю»

Виробник: «ТелеПро»

Формат: документальне реаліті-шоу за форматом компанії Warner

Старт: 10 серпня

Опис: кожна програма розповідатиме кілька реальних історій із життя людей, які вирушають у подорож, зустрічають або проводжають. Зйомки «Люблю. Чекаю» проходять в аеропорту «Бориспіль». Ведучим програми став Олександр Пилипенко.

 

«Зірковий вечір»

Виробник: канал «Україна»

Формат: оригінальна ідея

Старт: 23 серпня

Опис: шоу комедійних ситуацій вестиме Олексій Суханов, який запрошуватиме в студію програми зірок шоу-бізнесу. У легкій і невимушеній обстановці гості ділитимуться своїми переживаннями, цікавими історіями та розкриватимуть деякі секрети про себе. Виробництвом нового розважального шоу займалася та ж команда, яка працює над ток-шоу «Говорить Україна».

 

«Світ на смак»

Виробник: телеканал «Україна»

Формат: оригінальна розробка

Старт: осінь

Опис: пізнавально-розважальна програма має познайомити телеглядачів із кулінарними традиціями різних країн світу. Зйомки відбувалися в Європі (Італії, Франції, Бельгії, Голландії, Австрії, Іспанії, Німеччини, Данії). Хронометраж випуску - 45 хвилин. Вестиме проект Володимир Оселедчик.

 

«Хто вартий більшого»

Виробник: «ТелеПро»

Формат: ігрове шоу за форматом Divided компанії Talpa

Старт: вересень

Опис: особливістю формату є те, що змагатимуться і відповідатимуть на запитання ведучого не окремі учасники, а команди з кількох гравців за взаємною згодою. По завершенню гри учасники отримуватимуть грошову винагороду, яка має бути розподілена нерівномірно: хто отримає більше, має визначити команда. Поки гравці радитимуться та сперечатимуться, сума виграшу зменшуватиметься. Ведучим буде Андрій Джеджула.

 

Реаліті про ремонт (назва невідома)

Виробник: «ТелеПро»

Формат: оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: Кожна програма цього шоу - історія родини, в якій жінка втомилася від старих меблів, порваних шпалер і кранів, що протікають. Ремонт роблять упродовж п'яти днів. Витрати з ремонту житла бере на себе телеканал «Україна». За вчасно виконану роботу родина отримує грошовий приз. Головний акцент у програмі буде на стосунках. Ведучими будуть пара професійних дизайнерів-архітекторів.

 

«-Поцілуй!»

Виробник: студія «Київтелефільм»

Формат: 90-серійний мелодраматичний фільм, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: серіал розповість про дівчину Наташу, яка приїхала в місто вступати до медичного університету. Головна героїня не склала іспитів, а потім коханий залишив її вагітною. Через багато років Дмитро зустріне вже зовсім іншу Наташу - успішного керівника Інституту краси. Автор сценарію - Тетяна Гнєдаш.

 

 

СТБ

 

«Один за всіх - 2»

Виробник: СТБ

Формат: ток-шоу, оригінальна ідея

Старт: 18 серпня

Опис: у соціальному ток-шоу гості й ведучі обговорюють дві резонансні та гостросоціальні теми, які схвилювали громадськість. Проект веде Дмитро Карпачов. Програма виходить в ефір з 2012 року.

 

«Куб - 5»

Виробник: СТБ

Формат: ігрове шоу за форматом The Cube британської компанії All3Media

Старт: 26 серпня

Опис: учасники шоу виконують завдання в скляному кубі 4х4х4 метри. За кожне правильно виконане завдання учасник отримує певну грошову винагороду. Ведучий - Дмитро Танкович (перші сезони вів Максим Чмерковський). Цього сезону учасниками програми стануть Андрій Іскорнєв, Ігор Кондратюк, Джамала, Ірина Дубцова, Анастасія Волочкова, Влад Яма та інші.

 

«Детектор брехні - 4»

Виробник: СТБ

Формат: соціально-психологічне шоу за форматом The Moment of Truth британської компанії Shine TV

Старт: 26 серпня

Опис: учасники проекту відповідають на відверті запитання про себе на детекторі брехні (поліграфі) в присутності рідних і близьких. За кожен блок правдивих відповідей можна отримати від 5 до 150 тисяч гривень. У новому сезоні вперше в студії проекту в крісло детектора брехні сядуть відомі актори.

 

«Врятуйте нашу сім'ю - 2»

Виробник: СТБ

Формат: реаліті-шоу, оригінальна ідея

Старт: 27 серпня

Опис: проект допоможе учасникам реаліті не розлучитись і вирішити сімейні конфлікти. Для кожної сім'ї команда експертів каналу розробить індивідуальний план змін. Герої проекту відпочиватимуть, розважатимуться, їздитимуть у яскраві поїздки, а також отримають послуги стилістів. В ефір виходитиме також постшоу проекту, в якому ведучий Дмитро Карпачов з експертами студії обговорюватимуть найбільш складні проблеми сімейних пар.

 

«МастерШеф - 3»

Виробник: СТБ

Формат: кулінарне реаліті-шоу за форматом MasterChef британської компанії Shine TV

Старт: 28 серпня

Опис: учасники шоу будуть готувати страви із кактусів, змій, сарани, піраній, тарганів, бичачих очей. Годуватимуть вони льотчиків військово-повітряних сил Індії. Також кухарі спробують готувати на рухомому кріслі, а також на фермі, де всі продукти мають бути добуті власноруч: для цього доведеться доїти корів, копати картоплю, збирати зелень, ловити й обробляти птицю. Члени журі - Ектор Хіменес Браво, Микола Тищенко, Тетяна Литвинова.

 

«Зважені та щасливі - 3»

Виробник: СТБ

Формат: реаліті-шоу за форматом Biggest Loser британської компанії Reveille

Старт: 29 серпня

Опис: учасники, які пройшли кастинг, втрачають вагу, виконуючи виснажливі фізичні вправи під наглядом тренерів. Переможець шоу отримує грошову винагороду. У новому сезоні вперше в історії проекту учасники братимуть участь сформованими парами (подружжя, родинні зв'язки, друзі), які не ділитимуться на команди. Ведучою проекту залишиться Олеся Жураковська, а постшоу вестиме Тетяна Висоцька.

 

«Танцюють всі! - 6»

Виробник: СТБ

Формат: танцювальне талант-шоу за форматом SoYouThinkYouCanDance? британської компанії RDF

Старт: 30 серпня

Опис: у талант-шоу відібрані учасники змагатимуться за звання найкращого. У цьому сезоні учасники будуть танцювати в екстремальних умовах: у вогні, воді, зі зміями. Також танцівникам потрібно буде влаштувати танцювальне шоу в провінції та показати свою витривалість у танцювальному марафоні. Члени журі - Влад Яма, Тетяна Денисова, Костянтин Томільченко і Раду Поклітару, ведучі - Лілія Ребрик і Дмитро Танкович.

 

«Х-фактор - 4»

Виробник: СТБ

Формат: вокальне талант-шоу за форматом X-Factor британської компанії FremantleMedia

Старт: 31 серпня

Опис: в ефірі телеканалу учасники талант-шоу змагатимуться за титул найкращого виконавця країни, який отримає грошову винагороду. Вестиме шоу Оксана Марченко, суддями залишаються Ігор Кондратюк, Серьога, Сергій Сосєдов та Ірина Дубцова.

 

«Слідство ведуть екстрасенси»

Виробник: СТБ

Формат: оригінальна ідея

Старт: 1 вересня

Опис: у програмі переможці, фіналісти та провидці усіх сезонів «Битви екстрасенсів» на СТБ намагатимуться «допомогти» людям та правоохоронним органам розслідувати кримінальні справи та шукати зниклих рідних.

 

 

Новий канал

 

«Безумний автостоп»

Виробник: Новий канал

Формат: тревел-шоу, оригінальна ідея

Старт: 18 серпня

Опис: реаліті-тревел-шоу покаже подорож ведучих автостопом 12 країнами Європи. Вестимуть програму дніпропетровські автостопщики Станіслав Капралов і Василь Москаленко. Уперше проект запустив і показав дніпропетровський 34-й канал.

 

«Мачо не плачуть - 2»

Виробник: Новий канал

Формат: дейтинг-шоу, оригінальна ідея

Старт: 18 серпня

Опис: за умовами шоу, дівчатам потрібно обрати двох молодих людей, які змагатимуться за їхню увагу. Заради побачення з дівчиною хлопцям доведеться пройти три випробування: подолати свій страх, зробити добру справу і виконати каприз красуні - наприклад, спробувати встигнути перевести 30 бабусь за 10 хвилин або почистити 20 пар взуття перед театром. Перший сезон вийшов у 2012 році. У новому сезоні хлопці змагатимуться за серце красуні-зірки. Автор ідеї та ведучий - Олександр Скічко.

 

«Підйом»

Виробник: Новий канал

Формат: ранкове шоу, оригінальна ідея

Старт: 27 серпня

Опис: найстаріше шоу Нового каналу повертається з літніх канікул із новими ведучими. Проект вестимуть Тетяна Ожелевська, яка раніше працювала журналістом на Першому автомобільному, та Єгор Калейніков, який працював на «Просто радіо».

 

«Співай, якщо зможеш - 2»

Виробник: Новий канал

Формат: вокальне ігрове шоу за форматом Sing if You Can компанії Zodiak Entertainment

Старт: 2 вересня

Опис:. у шоу беруть участь дві команди з чотирьох учасників - їм належить співати дві хвилини попри всі перешкоди. Новий сезон проекту вестимуть треш-артист Дзідзьо й телеведуча Олена Мусієнко, у журі - Сергій Притула, Анна Седокова, Дмитро Коляденко. Програма виходила на каналі у 2011 році. Тоді її вели Маша Єфросиніна та Сергій Притула, а в журі був Сергій Кузін.

 

«Знайти крайнього»

Виробник: Новий канал

Формат: ігрове шоу за форматом First and Last компанії Endemol

Старт: 3 вересня

Опис: у шоу важливі азарт, любов до життя, природне чуття та уважність. У п'яти раундах програми братимуть участь 11 учасників. За умовами шоу, фіналіст самостійно визначить суму свого виграшу. В оригінальній версії шоу ведучим є харизматичний чоловік, а його головною помічницею - сексуальна дівчина. Україна буде першою країною, де ведучою стане жінка - Маша Єфросиніна, а помічником - чоловік - Євген Сморигін.

 

«До смерті красива»

Виробник: Новий канал і російський продакшн

Формат: ситком за форматом Drop Dead Diva компанії Sony Pictures

Старт: осінь

Опис: за сюжетом, душа молодої вродливої білявки вселяється в тіло пишної юристки - повної протилежності самій собі в минулому. Загалом відзнято 24 серії.

 

«Вже котрий день»

Виробник: Новий канал спільно з «А-Віжн»

Формат: скетч-шоу, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: скетч розповідає про кумедні ситуації з незакінченими справами. Герої шоу обіцяють собі, що сядуть на дієту, припинять брати хабарі, кинуть палити, зізнаються батькам у скоєному тощо.

 

«Про що говорять тварини»

Виробник: «Імперія добра» Антона Лірника

Формат: скетч-шоу, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: скетч моделює ситуації, у яких тварини говоритимуть про те, що думають.

 

«Дорослі, як діти»

Виробник: Новий канал, ТО Христини Лебідь

Формат: оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: скетч розповідає про дорослих, які в певних ситуаціях поводяться як діти. Постійними героями будуть сексапільна секретарка, суворий бос, стюардеса, доктор, чоловік і дружина, бандит.

 

«Війна світів. Ревізор проти шефа»

Виробник: Новий канал

Формат: реаліті-шоу, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: у реаліті-шоу про ресторанний бізнес змагатимуться 12 учасників, вони боротимуться за грошову винагороду, яку зможуть використати на відкриття власного ресторану. Вестимуть шоу Ольга Фреймут та Арам Мнацаканов. У програмі працюватимуть два відомих тренери - професійний ресторатор і відомий ресторанний критик, які оцінюватимуть учасників, вболіватимуть за своїх підопічних і щотижня визначатимуть найкращого та найгіршого з учасників.

 

Розважально-інформаційна програма (назва невідома)

Виробник: Новий канал

Формат: інфотейнмент, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: за словами ведучого та креативного продюсера Михайла Шаманова, новий проект буде золотою серединкою між «Піраніями» й «Репортером», чиї команди готують проект. У кадрі працюватимуть дві пари ведучих, які змінюватимуть одне одного: Михайло Шаманов, Андрій Шабанов, Ганна Жижа та Ірина Волкова.

 

«Заковані»

Виробник: OK Media

Формат: дейтинг-шоу за форматом Chains of Love компанії Endemol

Старт: ?

Опис: за форматом чотири хлопця чи дівчини боротимуться за увагу красуні або красеня. Учасників поселять у будинку і скують ланцюгами на чотири дні.

 

«Ревізор»

Виробник: Новий канал

Формат: програма ревізій, оригінальна ідея

Старт: ?

Опис: власний проект Нового каналу, в якому ведуча Ольга Фреймут інспектує заклади харчування та готелі. В ефір вийшло три сезони програми. У новому сезоні Новий канал запустить постшоу до «Ревізора», в якому власники готелів та ресторанів матимуть можливість висловити свою думку щодо проведених перевірок, дій команди та персоналу закладів.

 

«Самотній за контрактом»

Виробник: Film.ua

Формат: романтична комедія

Старт: 2014 рік

Опис: фільм розповість історію молодої новоявленої зірки Слави Лебедєва, фронтмена рок-гурту «Серце міста», і юної Лілі Фіалко, яка закохується в Славу, не підозрюючи про його популярність. Однак за контрактом Славі не можна не тільки одружитися, але й зустрічатися з дівчиною, щоби не зруйнувати свого сценічного образу й не втратити любові фанаток.

 

Раніше також оголошувалося, що у 2013 році на Новому буде танцювальне реаліті-шоу за американським форматом America's Best Dance Crew, у якому танцювальні команди змагаються за приз 100 тисяч доларів. Але детальніших планів цієї адаптації канал поки що не повідомляв.

 

 

ICTV

 

«Машина часу»

Виробник: ICTV

Формат: розважальне телепорт-шоу, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: за форматом, двоє ведучих та їхні команди влаштують у студії «битву років», по черзі переносячи глядача в атмосферу різних часів. Хто з них переконливіше представить свій рік, визначатимуть експерти. Вестимуть шоу російська телеведуча Анна Семенович і співак і телеведучий Кузьма Скрябін. Імена експертів і модератора шоу канал оголосить пізніше. Шоу - це феєричний калейдоскоп пісень, танців, жартів, моди, предметів побутового культу і духовних символів різних часів і поколінь.


«Головна програма»

Виробник: ICTV

Формат: інформаційно-розважальне шоу

Старт: 1 вересня

Опис: у центрі програми - події та явища з реального життя України й світу. Творці програми обіцяють подавати в ефір виключно ексклюзивні сюжети, власні розслідування та запрошувати актуальних гостей. Проект планує шукати головних героїв, створювати резонансні теми, формувати власний інформаційний потік. В ефірі буде показано реконструкції актуальних подій, телемости й включення з віддалених локацій, музичні та шоу-номери. Вестиме програму, за неофіційною інформацією, Максим Драбок. Головний редактор - Олександр Семирядченко, шеф-редактор - Ірина Соломко.

 

«Репортерська 03» (робоча назва)

Виробник: ICTV

Формат: соціальне реаліті, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: програма - це швидка журналістська допомога, покликана допомогти в лікуванні соціальних хвороб, спровокованих недбайливими чиновниками, байдужими керівниками, бездіяльністю влади. Виробництво проекту здійснює відділ публіцистичних програм каналу, який очолює Оксана Соколова. Розробкою авторської ідеї займається Олександр Ільїних, журналіст і ведучий телеканалу ICTV. Імені ведучого канал не розголошує.

 

«Путёвая страна»

Виробник: ICTV

Формат: комедійний серіал, оригінальна ідея

Старт: осінь

Опис: Проект розповідатиме про життя залізниці та її працівників, знятий у жанрі пародії на документальне кіно. Троє головних акторів зіграють близько 60 ролей - від машиніста-невдахи і хамуватої касирки до нечистого на руку провідника і підприємливого начальника поїзда. Кожна серія вмістить один день роботи головного транспортного сполучення України. У проекті використовується пластичний грим. Серіал виходитиме російською мовою. 

 

Окрім цього, торік ICTV заявляв про свої наміри адаптувати у 2013 році ігрові реаліті «Форт Буайяр» і «Фактор страху» та зняти третій сезон шоу «Останній герой». Але поки що про їхній запуск нічого невідомо.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20187
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЯцеКроль
3875 дн. тому
+1, нічого цікавого... Хіба шо Машину часу на ICTV та Пекарський турнір на 1+1 подивлюся..
Віктор 29
3875 дн. тому
Суцільне лайнище.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду