Реаліті «Кохання без кордонів» готували та знімали на «1+1» майже рік

Реаліті «Кохання без кордонів» готували та знімали на «1+1» майже рік

8 Серпня 2013
12251
8 Серпня 2013
21:07

Реаліті «Кохання без кордонів» готували та знімали на «1+1» майже рік

12251
Реаліті «Кохання без кордонів» готували та знімали на «1+1» майже рік
Реаліті «Кохання без кордонів» готували та знімали на «1+1» майже рік

Підготовка до зйомок нового реаліті-шоу на каналі «1+1»  «Кохання без кордонів» тривала півроку, ще півроку продакшн мовника займався зйомками проекту. Про це повідомила режисер шоу Лора Мальцева на презентації реаліті.

 

Всього компанія Sisters Production відзняла 12 епізодів, кожен з яких триватиме 90 хвилин. Зйомки проходили на різних континентах  та тривали приблизно по півтора місяці у кожній із країн.

 

Головними героями «Кохання без кордонів» стали чотири вихідці з України, які довгий час проживають за кордоном та мріють знайти кохання серед співвітчизників. У гості до героїв на півтора місяці приїжджали по п'ять кандидатів, які теоретично могли стати супутниками життя закордонних українців. Протягом зйомок кандидати ходили на побачення, намагались вести домашнє господарство,  налагоджувати зв'язки з членами родин головних героїв. Весь цей час за ними спостерігали камери, які крім відносин між героями проекту фіксували і стосунки між різними культурами та ментальностями.

 

«Після перегляду  цього проекту  багато людей закохаються в Україну. Ми звикли думати, що за кордоном все краще, що треба емігрувати. Насправді наші герої показують, що таке рішення зовсім непросте і важко жити в країнах з іншими менталітетом. Дуже приємно було спостерігати, як наші емігранти магаються зберігати у собі українське, як святкують свята, готують українські страви», - розповіла одна із продюсерів проекту Олександра Ткаченко.

 

Для участі у реаліті «Кохання без кордонів»  було надіслано 50 заявок від емігрантів. Лора Мальцева повідомила, що герої шоу були вибрані за принципом «кому справді потрібне кохання з України».  Претендентів на руку та серце емігрантів виявилось у 100 разів більше, свої анкети надіслало 5000 українців, з них було відібрано 15 дівчат та 5 хлопців.  

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  у реаліті-шоу взяли участь: Ігор Голубчик, 36 років, Чикаго - медіамагнат, розлучений, шукає жінку, яка відповідатиме його статусу; Василь Борсук, 46 років, Іспанія - фермер, вдівець, шукає нове кохання; Марк Ентоні Малінос, 35 років, Канада - ресторатор, не одружений, шукає ту, що сподобається його бабусі; Тетяна Колесникова, 25 років, Сан-Франциско -  10 років тому виїхала з України, дантист, шукає чоловіка, схожого на її батька.

 

Нагадаємо, канал «1+1» придбав формат реаліті-шоу Origins of Love у компанії Nordisk Film TV, яка входить до Banijay Group, у липні 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12251
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду