Новий канал робить дейтинг-шоу з ведучим «Підйому»

6 Червня 2012
8766
6 Червня 2012
12:43

Новий канал робить дейтинг-шоу з ведучим «Підйому»

8766
Проект стартує у понеділок, 18 червня
Новий канал робить дейтинг-шоу з ведучим «Підйому»

Новий канал запускає дейтинг-шоу «Мачо не плачуть». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Автор ідеї і ведучий - Олександр Скичко, ведучий «Підйому». «Ми вирішили створити шоу, в якому дівчата відчули б себе принцесами», - говорить він.

 

Хронометраж програми - 45 хвилин. Всього заплановано 11 випусків. Стартує шоу 18 червня о 22.00.

 

За умовами шоу, дівчатам належить вибрати двох молодих людей, які будуть змагатися за їхню увагу. Заради побачення з дівчиною хлопцям доведеться пройти три випробування: подолати свій страх, зробити добру справу і виконати каприз красуні, наприклад, спробувати встигнути перевести 30 бабусь за 10 хвилин або почистити 20 пар взуття перед театром.

 

За якісне виконання кожного завдання мачо можуть заробити по 500 грн.
У підсумку на загальну суму учасники влаштовують побачення. Якщо учасник не спромігся заробити гроші, він має придумати, як розважити дівчину без копійки в кишені.

 

Після романтичного вечора у дівчини буде ніч на роздуми. Вранці вона оголосить, хто з двох претендентів більше їй сподобався.



Визначити, чого насправді бояться хлопці, допоможе психолог-фізіогноміст. Анна Кушнерук буде проводити бесіду з кожним, хто надсилає анкети на кастинг.

 

Наразі проходять кастинги для дівчат і хлопців віком до 25 років на участь у проекті. Охочим потрібно надсилати листи на адресу newcasting@novy.tv.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду