Film.ua зніме для Нового каналу комедію, у якій зіграє син Созановського

Film.ua зніме для Нового каналу комедію, у якій зіграє син Созановського

26 Липня 2013
5839
26 Липня 2013
15:00

Film.ua зніме для Нового каналу комедію, у якій зіграє син Созановського

5839
Film.ua зніме для Нового каналу комедію, у якій зіграє син Созановського
Film.ua зніме для Нового каналу комедію, у якій зіграє син Созановського

25 липня Новий канал і компанія Film.ua розпочали  зйомки нової молодіжної романтичної комедії «Самотній за контрактом». Про це повідомляє прес-служба продакшину.

 

Фільм розповість історію молодої новоявленої зірки Слави Лебедєва, фронтмена рок-гурту «Серце міста», і юної Лілі Фіалко, яка закохується в Славу, не підозрюючи про його популярність. Однак за контрактом Славі не можна не тільки одружитися, але і зустрічатися з дівчиною, щоб не зруйнувати свій сценічний образ і не позбутися любові фанаток.

 

Стрічка орієнтована на молоду аудиторію, тому команду для зйомок стрічки було вибрано таку, якій близькі ідеї фільму.

 

«Режисером фільму став Євген Матвієнко, молодий спеціаліст, для якого ця картина стане дебютом у повнометражному кіно. Оператор картини - Володимир Іванов, який, незважаючи на свій юний вік вже встиг побувати в номінантах на Каннську пальмову гілку з короткометражним фільмом "Крос"», - повідормляє продакшн.

 

Головні ролі зіграють: Ольга Лерман, Вацлав Верхоли (запрошений актор з Польщі), Ольга Тумайкіна, Сергій Перегудов, Андрій Самінін, Олександр Дулін, Наомі Вульф.

 

Також одну з ролей уфільмі зіграє син  власника Film.ua Group Валерій Созановський, який вже знімався у серіалі «Ка$та».

 

В якості guest star також запрошені Серьога, Оля Полякова та Алан Бадоєв.

 

Зйомки фільму пройдутьу Києві до кінця серпня. Прем'єра фільму запланована на 2014 рік.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», компанія  Film.ua Distribution продала телефільми «Ангели війни», «Касим» і «Метелики » до Великобританії. Також Film.ua Distribution уклала угоду з компанією MigFilm на продаж фільмів «Янголи війни», «Касим» і «Метелики» в Німеччину та німецькомовні території Австрії і Швейцарії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5839
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду