Реаліті «Все для мами» стартує на «Інтері» 6 липня

Реаліті «Все для мами» стартує на «Інтері» 6 липня

26 Червня 2013
9659
26 Червня 2013
11:16

Реаліті «Все для мами» стартує на «Інтері» 6 липня

9659
Реаліті «Все для мами» стартує на «Інтері» 6 липня
Реаліті «Все для мами» стартує на «Інтері» 6 липня

Прем'єра  реаліті-шоу «Все для мами!» відбудеться на каналі «Інтер» 6 липня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект виходитиме  щосуботи о 9.30. Шоу мало вийти в ефір наприкінці травня, однак канал переніс прем'єру.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Все для мами» є оригінальною розробкою каналу «Інтер», це реаліті-шоу, у якому будуть здійснюватись мрії мам. За словами автора шоу Юрія Кота, проект розрахований на  жіночу аудиторію віком понад 30 років.

 

«Це проект для тих, хто дозрів подякувати мамі за все, що вона зробила і продовжує робити для нього в цьому житті. Хто готовий на всю країну сказати, як він її любить, і як цінує те, що її підтримка не залишає нас кожен день, кожну хвилину, кожну мить протягом багатьох років. Адже з мамою ми пов'язані завжди, навіть якщо її немає поруч ... Тепер у всіх вдячних і люблячих дітей з'явився шанс. Тому що телеканал «Інтер» розпочав проект «Все для мами». Мами все життя живуть для нас, настав час і нам щось зробити для них!» - йдеться в анонсі каналу «Інтер».

 

Нагадаємо, наступного тижня в ефірі «Інтера» вийде низка прем'єр вікенду. Серед них - «Шалене весілля» та «Літня кухня».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду