У «Головній програмі» каналу ICTV будуть реконструкції подій та імпозантний ведучий

У «Головній програмі» каналу ICTV будуть реконструкції подій та імпозантний ведучий

7 Серпня 2013
8282
7 Серпня 2013
14:59

У «Головній програмі» каналу ICTV будуть реконструкції подій та імпозантний ведучий

8282
У «Головній програмі» каналу ICTV будуть реконструкції подій та імпозантний ведучий
У «Головній програмі» каналу ICTV будуть реконструкції подій та імпозантний ведучий

Головним редактором нового інформаційного шоу «Головна програма» на ICTV стане Олександр Семирядченко. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

«Головна програма» вийде в ефір восени. Як писала «Детектор медіа», за форматом це буде поєднання репортерської журналістики, розслідування та ток-шоу.

 

За інформацією прес-служби, у центрі програми - події та явища з реального життя України і світу. Проект планує шукати головних героїв, створювати резонансні теми, формувати власний інформаційний потік.

 

Канал обіцяє, що виклад подій «буде цікавим, доступним і емоційним», а особливість нового шоу - у розкритті деталей, настроїв, атмосфери.

 

В ефірі будуть показані реконструкції актуальних подій, телемости та включення з віддалених локацій, музичні та шоу-номери.

 

Ведучого «Головної програми» канал поки не розголошує, лише зазначає, «що  він досить довго працював репортером, досконало знає тонкощі фаху тележурналіста, за його плечима - сотні репортажів, інтерв'ю, прямих включень». «Дуся» повідомляє про те, що ведучим може стати тележурналіст Максим Драбок, якій співпрацював із каналами «Інтер» та Перший національний.

 

«Ведучого підбирали прискіпливо. При цьому були враховані фахові висновки аналітиків каналу, які ретельно дослідили аудиторію ICTV. Він, з одного боку, точно відповідає завданням "Головної програми", а з іншого - має всі підстави, щоб бути сприйнятим глядачами ICTV загалом і тими, хто включить телевізор конкретно на наш проект. У ведучого є імпозантність, стиль, розум, драйв і привабливість, що має всі шанси викликати стійкий інтерес аудиторії. Його професійний багаж досить вагомий, а це означає, що він не губитиметься в інформаційному потоці і знає, на які клавіші інтересу телевізійної публіки треба тиснути. Він міцно зшитий як фахівець, а це значить, що свою роль головного модератора півторагодинного ефіру виконає на всі сто. Тобто глядач побачить не розмазану кислу кашу, а динамічну дію», - зазначив пан Семирядченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду