Юрій Сугак після війни планує створити новинний канал

Юрій Сугак після війни планує створити новинний канал

31 Жовтня 2023
1487
31 Жовтня 2023
12:35

Юрій Сугак після війни планує створити новинний канал

1487
Канал бере участь у конкурсі на місце в мультиплексі МХ-7. Зараз «Ми — Україна» є виробником телемарафону.
Юрій Сугак після війни планує створити новинний канал
Юрій Сугак після війни планує створити новинний канал

Генеральний продюсер каналу «Ми — Україна» Юрій Сугак планує після війни запустити новинний канал. Про це він сказав під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 31 жовтня, де наразі триває конкурс на мовлення в державному мультиплексі МХ-7.

«Ми б хотіли працювати і після перемоги зробити повноцінний новинний канал. Акцентом якого буде якість. Зараз багато інформації і якість журналістики десь посунулась. І це буде одним з головних завдань. Наше завдання — боротись за інтереси України», — сказав Юрій Сугак.

Зараз його канал є одним із виробників марафону і мовить на основі тимчасового дозволу в мультиплексі «Зеонбуду». Однак бере участь у конкурсі на мовлення в державному мультиплексі Концерну РРТ МХ-7. Конкурс зараз триває в Нацраді.

Нагадаємо, Компанія ТОВ «Стрімлайн медіа» подала до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення заявку на участь у конкурсі на вільні місця в мультиплексах «Зеонбуду» каналу загальної тематики з логотипом «Ми — Україна+».

Скриншот відео: Національна рада / ютуб

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1487
Читайте також
12.09.2023 09:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
13 936
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду