detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
31.10.2023 12:35
Юрій Сугак після війни планує створити новинний канал
Юрій Сугак після війни планує створити новинний канал
Канал бере участь у конкурсі на місце в мультиплексі МХ-7. Зараз «Ми — Україна» є виробником телемарафону.

Генеральний продюсер каналу «Ми — Україна» Юрій Сугак планує після війни запустити новинний канал. Про це він сказав під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 31 жовтня, де наразі триває конкурс на мовлення в державному мультиплексі МХ-7.

«Ми б хотіли працювати і після перемоги зробити повноцінний новинний канал. Акцентом якого буде якість. Зараз багато інформації і якість журналістики десь посунулась. І це буде одним з головних завдань. Наше завдання — боротись за інтереси України», — сказав Юрій Сугак.

Зараз його канал є одним із виробників марафону і мовить на основі тимчасового дозволу в мультиплексі «Зеонбуду». Однак бере участь у конкурсі на мовлення в державному мультиплексі Концерну РРТ МХ-7. Конкурс зараз триває в Нацраді.

Нагадаємо, Компанія ТОВ «Стрімлайн медіа» подала до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення заявку на участь у конкурсі на вільні місця в мультиплексах «Зеонбуду» каналу загальної тематики з логотипом «Ми — Україна+».

Скриншот відео: Національна рада / ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY