«Малятко TV» припинило мовлення

«Малятко TV» припинило мовлення

3 Липня 2023
10388
3 Липня 2023
12:18

«Малятко TV» припинило мовлення

10388
Канал каже, що його вимкнули з ефіру.
«Малятко TV» припинило мовлення
«Малятко TV» припинило мовлення

З 1 липня телеканал «Малятко TV» припинив мовлення в цифровому ефірі. На своєму сайті канал повідомив, що його вимкнули з ефіру.

«Інколи обставини та воля людей сильніші. Дякуємо всім, хто був з нами. Пробачте, ми дуже старались», — ідеться в повідомленні каналу.

Директор «Малятко TV» Володимир Кметик сказав «Детектору медіа», що не хоче коментувати вимкнення каналу з ефіру.

У пресслужбі цифрового оператора «Зеонбуд» «Детектору медіа» підтвердили, що дійсно телеканал «Малятко TV» припинив мовлення в телемережі, але ще з 16 червня, тому що мовник не мав змоги сплачувати за трансляцію: «У листопаді минулого року ми знайшли місце для "Малятко ТБ" у МХ-3. На підставі нашого листа Нацрада видала каналу дозвіл на тимчасове мовлення. Повноцінно вийти в ефір канал зміг лише з 16 березня 2023 р. Однак, станом на червень 2023 р., мовник сплатив лише за березень 2023 р. Ми направили лист керівництву з проханням погасити борги та попередили про можливе відключення, але відповіді або заперечень з боку телеканалу не отримали. Тому мовлення каналу було припинено 16 червня 2023 р. У той же час ми вдячні керівництву каналу за те, що вони з розумінням поставилися до даної ситуації».

«Детектор медіа» також звернувся по коментар до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Від регулятора також чекаємо на інформацію про те, чи продовжує канал мовити на супутнику.

Як уже повідомляв «Детектор медіа», у червні 2023 року «Зеонбуд» попросив канали оплачувати 100% вартості наданих послуг.

Нагадаємо, канал «Малятко TV» (юридична особа — «Малятко-ТВ») отримав дозвіл на тимчасове мовлення в мультиплексі «Зеонбуду» МХ-3 16 лютого 2023 року. Термін дозволу — 1 рік. Після цього канал увійшов до складу універсального медіасервісу. Це перелік каналів, обов’язковий для трансляції провайдерами.

Скриншот:  «Малятко TV» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10388
Читайте також
05.09.2023 21:49
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 795
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олeна
23 дн. тому
Повeрніть тeлeканал ДІТЯМ!
Сергій
97 дн. тому
Дуже шкода.
Ірина
287 дн. тому
Вже такий канал могли б не чіпати,нехай би тішив дітей. Так ні,треба на всьому гаманець нагріти...
Іра
296 дн. тому
Дуже шкода! Гарний канал! Моя дитина була в захваті!
NONAME
298 дн. тому
На супутнику канал припинив мовлення опівночі 1 липня
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду