detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
03.07.2023 12:18
«Малятко TV» припинило мовлення
«Малятко TV» припинило мовлення
Канал каже, що його вимкнули з ефіру.

З 1 липня телеканал «Малятко TV» припинив мовлення в цифровому ефірі. На своєму сайті канал повідомив, що його вимкнули з ефіру.

«Інколи обставини та воля людей сильніші. Дякуємо всім, хто був з нами. Пробачте, ми дуже старались», — ідеться в повідомленні каналу.

Директор «Малятко TV» Володимир Кметик сказав «Детектору медіа», що не хоче коментувати вимкнення каналу з ефіру.

У пресслужбі цифрового оператора «Зеонбуд» «Детектору медіа» підтвердили, що дійсно телеканал «Малятко TV» припинив мовлення в телемережі, але ще з 16 червня, тому що мовник не мав змоги сплачувати за трансляцію: «У листопаді минулого року ми знайшли місце для "Малятко ТБ" у МХ-3. На підставі нашого листа Нацрада видала каналу дозвіл на тимчасове мовлення. Повноцінно вийти в ефір канал зміг лише з 16 березня 2023 р. Однак, станом на червень 2023 р., мовник сплатив лише за березень 2023 р. Ми направили лист керівництву з проханням погасити борги та попередили про можливе відключення, але відповіді або заперечень з боку телеканалу не отримали. Тому мовлення каналу було припинено 16 червня 2023 р. У той же час ми вдячні керівництву каналу за те, що вони з розумінням поставилися до даної ситуації».

«Детектор медіа» також звернувся по коментар до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Від регулятора також чекаємо на інформацію про те, чи продовжує канал мовити на супутнику.

Як уже повідомляв «Детектор медіа», у червні 2023 року «Зеонбуд» попросив канали оплачувати 100% вартості наданих послуг.

Нагадаємо, канал «Малятко TV» (юридична особа — «Малятко-ТВ») отримав дозвіл на тимчасове мовлення в мультиплексі «Зеонбуду» МХ-3 16 лютого 2023 року. Термін дозволу — 1 рік. Після цього канал увійшов до складу універсального медіасервісу. Це перелік каналів, обов’язковий для трансляції провайдерами.

Скриншот:  «Малятко TV» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY