detector.media
09.01.2023 12:51
Департамент зі стратегічного маркетингу «1+1 media» очолить Ольга Захарова
Департамент зі стратегічного маркетингу «1+1 media» очолить Ольга Захарова
Ольга Захарова має 25-річний досвід роботи в медіасфері.

У понеділок, 9 січня, пресслужба «1+1 media» повідомила про створення департаменту зі стратегічного маркетингу, який очолить Ольга Захарова.

Новостворений підрозділ обʼєднає в собі вже наявні сервіси, а саме: корпоративні комунікації, управління координації контентної стратегії, управління досліджень і групу зовнішніх та онлайн-досліджень. Крім цього, у матричному підпорядкуванні департаменту будуть усі маркетингові та PR-функції всіх підрозділів «1+1 media».

«Команда на чолі з Ольгою Захаровою працюватиме над розробкою та втіленням загальної маркетингової стратегії групи у відповідь на нові виклики, продиктовані бізнес-інтересами компанії та повномасштабною війною, а також формуванням, розвитком та ефективним управлінням портфелем брендів для забезпечення лідерських позицій медіагрупи на конкурентних ринках. Крім цього, у фокусі уваги Ольги будуть такі важливі завдання, як надання рекомендацій щодо розвитку контенту, аналіз трендів ринку, вивчення клієнтського досвіду, брендинг та маркетингові комунікації, промоушн, продуктовий PR та інтегровані комунікації, а також корпоративна культура як частина бренду», — повідомляє медіагрупа.

«Посилення нашої команди такою крутою фігурою як Ольга Захарова є черговою великою перемогою 1+1 media. Я особисто дуже щасливий та маю величезні очікування від цієї спільної нової сторінки. Попри усі виклики війни, "плюси" беруть курс на лідерство в кожному медіасегменті України, у якому працюють. У Ольги є величезний досвід у створенні надпотужних брендів — це саме те, що потрібно нашій мультимедійній групі», — прокоментував призначення Ярослав Пахольчук, генеральний директор «1+1 media».

«Трансформація медійного ринку почалася задовго до війни. Мені імпонують лідерські амбіції і прагнення команди до його відновлення і розбудови, пропонуючи аудиторії 1+1 media діалог, якісний і цікавий контент, експериментальні формати та мультимедійні інновації. Вдячна за можливість долучитися до створення нових історій і нових героїв, які потрібні нам для Перемоги і які світ чекає від України», — зазначила Ольга Захарова.

Довідково: Ольга Захарова розпочала професійну кар’єру у 1995 році в телекомпанії «Нова мова». З 1997 до 2008 року працювала на посаді креативної директорки «1+1», де разом з командою створювала бренд телеканалу. Свого часу очолювала дирекції зі стратегічного  маркетингу у  різних медіакомпаніях, зокрема у «Медіа Група Україна» (з 2011 до 2018), а з 2019 року обіймала позицію директорки з корпоративних комунікацій Групи ДТЕК.

Про те, як Ольга Захарова створювала арт-службу «1+1» читайте в інтерв'ю «Детектору медіа» від 2009 року.

Фото надане пресслужбою «1+1 media»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY