Корпоративні комунікації «1+1 media» очолить Яна Ляхович

Корпоративні комунікації «1+1 media» очолить Яна Ляхович

21 Червня 2023
888
21 Червня 2023
12:45

Корпоративні комунікації «1+1 media» очолить Яна Ляхович

888
Тетяна Трегобчук, яка очолювала корпоративні комунікації групи впродовж останніх п'яти років, з 1 липня обійме посаду Head of services in Ukraine у міжнародній консалтинговій компанії Miltton.
Корпоративні комунікації «1+1 media» очолить Яна Ляхович
Корпоративні комунікації «1+1 media» очолить Яна Ляхович

З 1 липня 2023 року Управління корпоративних комунікацій «1+1 media» (раніше — департамент) очолить Яна Ляхович, яка до сьогодні обіймала посаду керівника зовнішніх та внутрішніх комунікацій групи. Про це повідомляє пресслужба «1+1 media».

Яна Ляхович розпочинала свою карʼєру в «1+1 media» з позиції піар-менеджерки внутрішніх комунікацій у 2016 році, пізніше очолила цей напрям, а на початку 2021 року обійняла посаду керівниці внутрішніх та зовнішніх комунікацій «1+1 media».  

«Основним завданням Яни Ляхович на цій посаді буде втілення стратегії корпоративних комунікацій, формування позитивної репутації компанії на національному та міжнародному медіаринках, посилення взаємодії з корпоративними спікерами, підтримка важливих кросплатформенних проєктів та проєктів корпоративної соціальної відповідальності, розбудова корпоративної культури тощо», — повідомляє медіагрупа.

Читайте також:

Тетяна Трегобчук, яка очолювала корпоративні комунікації впродовж останніх п'яти років, з 1 липня обійме посаду Head of services in Ukraine в міжнародній консалтинговій компанії Miltton.

Miltton — це скандинавська консалтингова компанія, що складається з понад 400 експертів, які представляють різні сектори суспільства: бізнес, медіа, політику, дослідження, оборону, геополітику, дані, цифрові технології, бренди, рекламу, ринки капіталу та багато іншого. Компанія має офіси в Брюсселі, Гельсінкі, Ризі, Стокгольмі, Таллінні та Вашингтоні.

«Такий гравець як Miltton дуже затребуваний на українському ринку. Їхнє унікальне поєднання компетенцій є дуже актуальним у складній та нестабільній ситуації в країні, яка перебуває у стані війни понад 9 років. Miltton є ідеальною платформою для впливу на майбутнє моєї країни. Я можу навести мости між скандинавськими країнами та Україною та допомогти скандинавським компаніям орієнтуватися на складному, але цікавому українському ринку», — каже Тетяна Трегобчук.

«Ми справді надихаємось інтересом наших клієнтів до України та прагнемо активно сприяти її відбудові. Для нас вкрай необхідно отримати глибші знання про природу українського ринку та його геополітичне положення. Окрім надання наших індивідуально налаштованих послуг для українців, ми також будемо відповідати зростаючому попиту на розуміння наслідків майбутньої реконструкції за межами країни. Це відповідає стратегії Miltton щодо поєднання сильної присутності в скандинавських країнах з офісами в місцях, які формують наш світ», — говорить Кайус Ніємі, директор із розвитку та технологій Miltton Group.

Фото надані пресслужбами  «1+1 media» та Miltton

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
888
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду