Володимир Локотко залишає Starlight Media. Новим очільником Starlight Production стане Віталій Гусєв

Володимир Локотко залишає Starlight Media. Новим очільником Starlight Production стане Віталій Гусєв

29 Грудня 2022
4749
29 Грудня 2022
10:35

Володимир Локотко залишає Starlight Media. Новим очільником Starlight Production стане Віталій Гусєв

4749
Володимир Локотко завершує роботу на посаді керівника Starlight Production 30 грудня.
Володимир Локотко залишає Starlight Media. Новим очільником Starlight Production стане Віталій Гусєв
Володимир Локотко залишає Starlight Media. Новим очільником Starlight Production стане Віталій Гусєв

У п'ятницю, 30 грудня, Володимир Локотко йде з посади керівника Starlight Production, з 1 січня управління продакшном здійснюватиме головний операційний директор Starlight Media Віталій Гусєв. Про це йдеться у пресрелізі Starlight Media, який є у розпорядженні «Детектора медіа».

Про зміни на керівних посадах у медіагрупі повідомляли джерела «Детектора медіа». Однак раніше ні сам Локотко, ані медіагрупа не підтверджували цю інформацію.  

«Робота в Starlight Media — велика частина мого професійного життя. Я вдячний команді, з якою ми разом роками створювали важливі історії, розвивали потужності нашого виробництва та реалізовували проекти, що робили компанію сильнішою. Люди Starlight Production — великі професіонали і я пишаюсь тим, що разом ми стали лідерами індустрії, які задають рівень якості та ефективності», — прокоментував Володимир Локотко.

Згідно з пресрелізом Starlight Media, Віталій Гусєв на новій посаді опікуватиметься розвитком виробництва медіагрупи  удосконаленням партнерства з телеканалами та зовнішніми замовниками як в Україні, так і за кордоном. 

До 2021 року Віталій Гусєв був операційним директором Starlight Production. Пізніше Гусєва було призначено головним операційним директором медіагрупи.

«Starlight Production об’єднує видатні за рівнем професійності, таланту та якістю сервісу команди. Я маю успішний досвід роботи з ними, тому впевнений у наших спільних досягненнях на цьому новому етапі. Попереду у нас багато роботи — як з розвитку виробництва та бізнес-ефективності в час війни, так і у пошуку нових напрямків, що посилять медіагрупу. Я бачу великий потенціал у напрямках міжнародного співробітництва — ко-продукції та дистрибуції сервісів, розвитку виробництва для діджиталу, пошуку нових замовників. Впевнений, що потенціал Starlight Production не обмежується кордонами галузі чи країни», — сказав Гусєв. 

Віталій Гусєв (фото: StarlightMedia)

У жовтні 2022 року до сфери управління Віталія Гусєва також було віднесено напрям діджиталу Starlight Media. Зокрема, він опікується стратегією розвитку та збільшення монетизації діджитал-напрямів медіагрупи.

«Ми переконані, що Віталій зможе посилити ефективність Starlight Production та розвинути наше виробництво і сервіси у відповідності до викликів цього часу. З розумінням його досвіду та експертизи, очікуємо на новий якісний етап креативного партнерства Виробництва з нашим Мовленням та розвиток нових комерційних напрямків. Ми вдячні Володимиру Локотко за багаторічну співпрацю з нашою медіагрупою, спільні досягнення та розвиток продакшну Starlight Media. Ми бажаємо йому успіху у новому етапі кар’єрного розвитку та сподіваємось на партнерство у реалізації нових проектів в майбутньому», — сказав Олександр Богуцький, СЕО Starlight Media.

Довідка: Володимир Локотко з 2006 року курував процеси управління інвестиціями і підвищення операційної ефективності, відповідав за розробку й реалізацію стратегічного розвитку медіаактивів, що перебувають під контролем групи EastOne Віктора Пінчука. До роботи в EastOne відповідав за проведення фінансового аудиту медіаактивів, а також бізнес-планування і фінансове моделювання нових проєктів у медіахолдингу «Газпром медіа».

У 1998 році отримав диплом Московського державного університету економіки, статистики та інформатики за спеціальністю «Міжнародна економічна статистика», у 2011 році закінчив Московську школу економіки за спеціальністю «Бухгалтерський облік витрат виробництва». З 2012 до 2018 року Локотко був генеральним директором Нового каналу, що входить до Starlight Media. Виробництво Starlight Media Локотко очолив у 2018 році.

Фото: Starlight Media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4749
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду