Операційним директором StarLightMedia став Віталій Гусєв

Операційним директором StarLightMedia став Віталій Гусєв

28 Жовтня 2021
3447
28 Жовтня 2021
12:25

Операційним директором StarLightMedia став Віталій Гусєв

3447
Останні три роки Гусєв працював на посаді директора з організаційного розвитку та операційної ефективності дивізіону StarLight Production.
Операційним директором StarLightMedia став Віталій Гусєв
Операційним директором StarLightMedia став Віталій Гусєв

Операційним директором медіагрупи StarLightMedia і членом правління компанії став Віталій Гусєв. Ці обов'язки він почне виконувати з 1 листопада. Тетяна Стрекаль, яка обіймала цю позицію протягом трьох років, залишає компанію.

Гусев зосередиться на операційній діяльності всіх дивізіонів компанії, також у підпорядкуванні нового СОО опиняться юридичний, технічний, адміністративний та IT-департаменти.

Впродовж дев'яти років Гусєв займав керівні посади у медіагрупі StarLightMedia, останні три роки у якості директора з організаційного розвитку та операційної ефективності дивізіону StarLight Production.

На цій посаді разом з командою він, зокрема, трансформував організаційну модель продакшн-бізнесу, розробив і впровадив стратегію розвитку і зовнішньої монетизації сервісів з оренди знімального обладнання, реквізиту, будівництва декорацій, організації проведення корпоративних онлайн і оффлайн інвентів.

У пресслужбі медіагрупи повідомили, що запуск цих напрямів «забезпечив додаткове зростання доходів та укріплення бренду StarLight як потужного мультипрофільного гравця вітчизняної галузі media & entertainment».

«StarLightMedia – це команда сильних і прогресивних талантів. Наша спільна задача – як зміцнювати свої лідерські позиції на ринку, так і рухати медіаринок уперед. Посилення технологічної складової нашого бізнесу, зміцнення культури сервісу та операційної досконалості – це ті фокуси, на яких ми з командою зосередимось», – прокоментував своє призначення Гусєв.

CEO StarLightMedia Олександр Богуцький подякував Тетяні Стрекаль «за результативну командну роботу» на цій позиції і повідомив, що вона прийняла рішення розвивати кар’єру поза групою.

StarLightMedia  українська медіагрупа, до складу якої входять телеканали ICTV, «Новий», СТБ, ICTV Ukraine, М1, М2, ОЦЕ. Також медіагрупа має власний продакшн StarLight Production, сейлз-хаус StarLight Brand Content, до її складу входить компанія з оренди техніки StarLight Rental та виробник сценічних декорацій StarLight Scenery. Медіагрупа належить українському бізнесмену Віктору Пінчуку. 

Фото: StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3447
Читайте також
26.10.2021 14:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 121
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду