«Український тиждень» запустив франкомовний сайт

«Український тиждень» запустив франкомовний сайт

8 Вересня 2022
1236
8 Вересня 2022
13:56

«Український тиждень» запустив франкомовний сайт

1236
На сайті будуть публікувати переклади українських матеріалів та ексклюзивні тексти для французької аудиторії. Зокрема, про українську культуру, історію, політику, економіку та соціум.
«Український тиждень» запустив франкомовний сайт
«Український тиждень» запустив франкомовний сайт

Видання «Український тиждень» запустило франкомовний сайт Tyzhden.fr.

«Сьогодні Тиждень «заговорив» французькою. Раніше ми, звісно, теж не мовчали: наша власна кореспондентка у Парижі Алла Лазарева не лише розповідала нам, що відбувається у Франції, але й розповідала французам про Україну. Сьогодні ми розширили цей напрям роботи, запустивши окремий франкомовний сайт Tyzhden.fr», – йдеться в повідомленні видання.

На сайті будуть публікувати переклади українських матеріалів та ексклюзивні тексти для французької аудиторії. Зокрема, про українську культуру, історію, політику, економіку та соціум.

«Так, французи сьогодні дуже цікавляться Україною, проте ми не повинні бути мовчазним об’єктом. Для того, щоб бути почутими, треба говорити. Наша мета – сприяти налагодженню по-справжньому змістовного діалогу між Україною та Францією, основаного на глибшому розумінні того, ким ми є, були і прагнемо стати», – зазначили у виданні.

Нагадаємо, раніше в Німеччині з'явилося україномовне видання «Амаль Берлін Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду