detector.media
08.09.2022 13:56
«Український тиждень» запустив франкомовний сайт
«Український тиждень» запустив франкомовний сайт
На сайті будуть публікувати переклади українських матеріалів та ексклюзивні тексти для французької аудиторії. Зокрема, про українську культуру, історію, політику, економіку та соціум.

Видання «Український тиждень» запустило франкомовний сайт Tyzhden.fr.

«Сьогодні Тиждень «заговорив» французькою. Раніше ми, звісно, теж не мовчали: наша власна кореспондентка у Парижі Алла Лазарева не лише розповідала нам, що відбувається у Франції, але й розповідала французам про Україну. Сьогодні ми розширили цей напрям роботи, запустивши окремий франкомовний сайт Tyzhden.fr», – йдеться в повідомленні видання.

На сайті будуть публікувати переклади українських матеріалів та ексклюзивні тексти для французької аудиторії. Зокрема, про українську культуру, історію, політику, економіку та соціум.

«Так, французи сьогодні дуже цікавляться Україною, проте ми не повинні бути мовчазним об’єктом. Для того, щоб бути почутими, треба говорити. Наша мета – сприяти налагодженню по-справжньому змістовного діалогу між Україною та Францією, основаного на глибшому розумінні того, ким ми є, були і прагнемо стати», – зазначили у виданні.

Нагадаємо, раніше в Німеччині з'явилося україномовне видання «Амаль Берлін Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY