Віктор Мазур: Після відключення медіагруп ми втратили пенсіонерів

Віктор Мазур: Після відключення медіагруп ми втратили пенсіонерів

22 Жовтня 2021
3118
22 Жовтня 2021
17:23

Віктор Мазур: Після відключення медіагруп ми втратили пенсіонерів

3118
«Ланет» зараз заробляє на інтернеті та своїй діджітал-агенції
Віктор Мазур: Після відключення медіагруп ми втратили пенсіонерів
Віктор Мазур: Після відключення медіагруп ми втратили пенсіонерів

Після того, як провайдер «Ланет» припинив транслювати канали медіагруп 90% клієнтських відключень надійшло від пенсіонерів. Про це розказав власник провайдера Віктор Мазур під час конференції TIM 2021: Telecom IT Media

На сьогодні компанія переважно заробляє на послугах інтернету. Це становить 85-90% доходу компанії, решта –це заробіток бід телебачення.

«Але зараз це здебільшого маркетингова функція», – каже Мазур.

Також він задоволений роботою своєї діджітал-агенції «Ланет клік», яка наразі має 50 клієнтів.

Нагадаємо, весною 2021 року чотири медіагрупи розірвали угоди з «Ланетом».

За інформацією джерел «Детектора медіа», невдоволення медіагруп викликала акція «Ланету» «Лютий GIG». За 33 гривні на місяць нові абоненти до кінця весни могли користуватися послугами інтернету та мати доступ до понад 150 онлайн-телеканалів у сервісі «Ланет.TV».

Однак ще восени 2020 року медіагрупи встановили рівень інфляції на 2021 рік для провайдерів 30% і висунули вимогу щодо зростання вартості найдешевшого пакету для абонентів до 99 гривень.

Провайдер подав до суду, однак у жовтні 2021 року відкликав свій позов. Адвокат провайдера Сергій Дешунін зазначив, що позов про визнання недійсним положень договорів, які вже розірвані, вже не є актуальним. Також «Ланет» попросив суд надати час для підготовки іншого позову, його компанія має намір подати наступного тижня. У цьому позові провайдер вимагатиме від медіагруп відшкодування збитків. Компанія оцінює збитки після припинення трансляцій каналів медіагруп у 16 млн. гривень.

Ілюстрація: «Ланет»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3118
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду